zaterdag 15 augustus, 2020 21:50
Logo rondomvandaag.nl/heerenveen

Wat is het leukste terras in Heerenveen?

Help RondOm Heerenveen in onze zoektocht naar het leukste terras

HEERENVEEN- De zon schijnt en het lijkt erop dat we corona voorgoed de deur uit hebben gezet. Langzaam pakken we ons normale leven weer op en daar hoort natuurlijk ook een terrasje pakken met familie of vrienden. Maar waar in Heerenveen kun je nu het lekkerste vertoeven? RondOm Heerenveen ging op zoek en vroeg Feansters hun favoriete terras te nomineren. Een week lang konden ze reageren op een poll die op social media werd gedeeld. De vijf populairsten zijn nu genomineerd. Scan de QR-code om jouw stem uit te brengen en wie weet wordt jouw favoriete terras wel 'Rondom's leukste terras van Heerenveen 2020'.

De Buurman Bar & Grill
Achter de Kerk 18
8441 ET Heerenveen
Voor Werelds eten, dat is grenzeloos genieten. Heerlijke gerechten van de Jospergrill, mooi assortiment van Craft bieren, cocktails en een super gezellig restaurant in het centrum van Heerenveen.

Grand Café 1834
Kon. Julianaweg 98
8453 WH Oranjewoud
Eten en drinken met karakter

Boutiquehotel & Grandcafé 't Gerecht
Gemeenteplein 33
8442 MA Heerenveen
Boutiquehotel & Grandcafé

BY-KEES
Vleesmarkt 10
8441 EW Heerenveen
BY-KEES COFFEE EXPERIENCE great coffee, sweet treats & healthy foods met veel suikervrije, lactosevrije & glutenvrije opties!

Grand-Bistro Hét Postkantoor
Gemeenteplein 81
8442 MB Heerenveen
SHARED DINING Grenzeloos genieten van kleine gerechtjes voor een vast bedrag van € 32,50 Op donderdag, vrijdag & zaterdag: + € 5,-

Hoe breng ik mijn stem uit?

Breng je stem uit door de QR-code te scannen met je mobiele telefoon (veel telefoons hebben dit al automatisch wanneer je de camera gebruikt, je kan echter ook een gratis app hiervoor downloaden). Stemmen kan natuurlijk ook online. Ga naar https://bit.ly/terrasHRV

Meer berichten