Bouke Haspels (r) en Remco Voorn kijken uit naar een succesvolle samenwerking
Bouke Haspels (r) en Remco Voorn kijken uit naar een succesvolle samenwerking

Overname Buro Andringa (Aldeboarn) door Business Company uit Lemmer

Algemeen

PERSBERICHT

Per 1 januari 2020 zal Buro Andringa te Aldeboarn worden overgenomen door Business Company uit Lemmer. Vanaf dat moment bundelen ze samen hun krachten vanuit Aldeboarn. Het samenvoegen van beide marketingbureaus geeft het nieuwe bureau een sterke marktpositie in Noord-Nederland.

Buro Andringa en Business Company kennen een vergelijkbare dienstverlening waarbij strategie en creatie centraal staan in cross mediale dienstverlening. Samen werken de bureaus voor sterke (internationale) merken zoals DAMEN Shipyards, Fokker, Friesland Campina, Plukon Food Group, Zijerveld Food en Zorggroep Liante.

"Met deze brede basis, en klanten in een diversiteit aan sectoren, zien wij volop potentie voor een succesvolle toekomst. Professionele marketing ontstaat altijd vanuit een sterke visie en strategische onderbouwing. Dat is voor ons het vertrekpunt en tevens onze kernkwaliteit. Daarmee zijn we in staat onze klanten op het juiste niveau te kunnen adviseren en voorzien van top marketing- en communicatieoplossingen", aldus Remco Voorn, directeur van Business Company.

"Het bedrijfsleven heeft behoefte aan marketing advies gericht op de toekomst. We denken niet vanuit de productie van middelen maar begeleiden bedrijven intensief op hun weg naar continui¨teit en groei. Een team van 25 ervaren en creatieve professionals vormt daarbij de basis. Met deze overname geven we verder inhoud aan onze ambitie om te groeien in Nederland en de vraag van onze klanten voor integrale marketing oplossingen", aldus Voorn. "De vanouds strategische samenwerking tussen Buro Andringa en online marketing bureau BytEffekt blijft in deze nieuwe vorm gehandhaafd en vormt een belangrijke pijler bij het realiseren van die integrale oplossingen."

Bouke Haspels, oprichter en directeur van Buro Andringa, zal na de overname als senior strateeg aan het nieuwe bureau verbonden blijven. "Het is altijd mijn doel geweest een gezonde toekomst voor Buro Andringa veilig te stellen. Met deze overname zie ik deze ambitie ingevuld worden. We kunnen verder werken aan het versterken van het succes van onze klanten. Een echte win-win. Voor ons team e´n voor de klanten".

Afbeelding
Tenzij er nog kou komt, mogen we veel wespen verwachten dit jaar.
Vooruitzicht wespenoverlast voorlopig niet gunstig Natuur 4 uur geleden
Hier de onderscheiding van 'Lid in de Orde van Oranje Nssau'
Uitreiking Koninklijke onderscheidingen Algemeen 7 uur geleden
Afbeelding
Start 'Buurtgezinnen': opvoeden doe je samen Zorg & Welzijn 10 uur geleden
Afbeelding
4 mei 20.45 uur: Annelies van James Whitbourn door het Toonkunstkoor Cultuur 12 uur geleden
Het Lancaster-monument in Oudehorne.
Oorlog in Heerenveen: Het Lancaster-monument in Oudehorne Historie 14 uur geleden
Directrice Tineke de Jong opent de deuren van de openbare basisschool in Aldeboarn.
OBS de Boarne in Aldeboarn sluit na bijna 40 jaar haar deuren en gaat verder als samenlevingsschool Educatie 25 apr, 18:00
Afbeelding
Start vernieuwbouw Kindcentrum Ekke de Haan en Kindcentrum het Kompas Educatie 25 apr, 15:00
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 25 apr, 10:00