maandag 1 juni, 2020 23:30
Logo rondomvandaag.nl/heerenveen

Goed advies en goede service in Joure, Bolsward en Franeker

Moniek Boland (29) is de nieuwe eigenaresse van Telecombinatie-winkels in Joure, Bolsward en Franeker. Zij gelooft erin dat echte winkels het ondanks/dankzij internet nog wel degelijk een reden tot bestaan hebben. "Echte winkels geven service, denken met je mee zodat je datgene aanschaft wat echt bij jou past, en kunnen nog reparaties uitvoeren."

Als winkelmedewerker moet je goed geschoold zijn en weten waar je het over hebt. Ook dat is belangrijk in de 'strijd om overleven', om een boterham te verdienen aan een telecomwinkel. Dat overleven doet ze door middel van de service en de uitstekende vakkennis van het personeel. Mensen worden echt goed geholpen en komen daardoor terug.

Van mobiel tot smart home
Want de wereld waarin Telecombinatie actief is, is nogal complex. Het gaat om 'mobiel, energie, smart home, internet, tv, bellen, service, reparatie en verzekering'. Dat is nogal complex voor iemand die daar geen tot weinig verstand van heeft. "Uiteraard scheelt het ook dat wij in Joure, Bolsward en Franeker de enige winkel zijn met dit assortiment, maar toch. De concurrentie met internet is groot."

Gekwalificeerd personeel aangenomen
"Telecombinatie bood mij een unieke kans, waardoor ik de drie winkels heb overgenomen. Ik heb gekwalificeerd personeel erbij gezocht, want goed personeel hebben is ontzettend belangrijk."

"Om een voorbeeld te noemen: Samsung heeft wel dertig verschillende modellen. Zoek jij als leek dan maar eens op internet die telefoon uit die het beste bij jou past. Samsung is uiteraard nog niet eens het enige merk op de markt. Vind de weg maar eens in die hoeveelheid aan mogelijkheden. Wij helpen daar graag bij."

Meer berichten
 
CustomHtml_3