Afbeelding

Kilo’s verliezen en vet bevriezen

Algemeen

Kim van Slimmer in Shape in Wolvega en Sandra van Gewichtsbeheersing van A tot Z in Oosterwolde zijn gespecialiseerd in het helpen van mensen bij het verliezen van gewicht. "Heel veel mensen zijn jou al succesvol voor gegaan naar een slanker en gezonder lichaam door middel van het Straight away dieet en onze figuurcorrigerende apparatuur. Dus maak snel een afspraak!"

Straight away is een uniek dieet door middel van maaltijdvervangers. Er wordt niet alleen gelet op calorieën, maar ook op de smaak en grondstoffen. Er is veel keus uit verschillende maaltijden en het is gezoet met Stevia.

Nadruk op gewichtsbeheersing
Afslanken is een ontzettend belangrijke stap naar een gezonder lichaam, maar helaas is alleen afslanken niet genoeg. Kim: "Daarom willen wij met jou gedurende en na het dieet de nadruk leggen op gewichtsbeheersing."

Sandra: "Dat doen we door middel van persoonlijke begeleiding tijdens en na het dieet, inzicht krijgen in jouw eetgewoontes en huidige levensstijl en werken aan verandering ervan. Je leert omgaan met jouw valkuilen zoals onder andere emotioneel eten en eetbuien en je leert je kennis over goede voeding te vergroten." Kim: "Met jouw motivatie en onze begeleiding gaat het lukken om een nieuwe weg in te slaan."

Cryolipolyse
Ook verzorgen de dames desgewenst Cryolipolyse. Dat wordt ook wel liposuctie zonder operatie genoemd. Kim legt uit: "Door middel van de vacuümtechniek wordt de huid in de handle gezogen. Een behandeling duurt een behandeling van 45 minuten en onder 5 graden kristalliseren de vetcellen. Hierna kan het lichaam deze cellen op natuurlijke wijze afvoeren."

Dit afvoeren kan tot zes maanden voortduren en doordat dit geleidelijk gebeurt, heeft de huid de tijd om elastisch mee te bewegen. Een kuur bestaat uit drie van deze behandelingen.

Beide kanten van het lichaam
Sandra: "Bij een behandeling van één zone gebruiken wij twee handles, zodat we twee kanten van het lichaam tegelijk kunnen behandelen. Bel snel voor een afspraak!"

Kim van Huis van Slimmer in Shape zit met haar bedrijf aan de Schoolstraat 19a in Wolvega, is te bereiken op 06-50859915 en haar website heet www.slimmerinshape.nl.

Sandra van der Horst kun je vinden aan de Schapekamp 18 in Oosterwolde, op telefoonnummer 06-23155800. De website van haar bedrijf heet www.gewichtsbeheersingvanatotz.nl.

Beeld ter illustratie
Gemeente Weststellingwerf krijgt subsidie voor meer betaalbare huur- en koopwoningen Financieel 15 uur geleden
Afbeelding
Bijzondere monumenten in de regio Evenement 18 uur geleden
Tenzij er nog kou komt, mogen we veel wespen verwachten dit jaar.
Vooruitzicht wespenoverlast voorlopig niet gunstig Natuur 25 apr, 18:00
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 25 apr, 10:00
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 24 apr, 18:00
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 24 apr, 12:00
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 23 apr, 18:00
Afbeelding
Mobiele Minibos Winkelhart Oosterwolde Educatie 23 apr, 15:00