Afbeelding

Ik sport en voel me fit na de zomervakantie!

Algemeen

NOORDWOLDE - Sportschool Ik sport en diëtistenpraktijk Hinke Meinema helpen je om na de zomervakantie weer in je normale ritme te komen en je gezonde levensstijl op te pakken. Dit alles via groepslessen, virtuele lessen, fitness en voedingsadvies. Voor elke leeftijd is er een passende groepsles (van kids-streetdance tot en met ‘senioren vitaal’) en een passend fitnessschema. 

De zomervakantie is weer voorbij. Dit is het moment om je normale ritme en gezonde levensstijl weer op te pakken. Sportschooleigenaar Guido Duiven en diëtiste Hinke Meinema nodigen je van harte uit voor een proefles en een gesprek in het historische gebouw van Ik sport. 

Laagdrempelig

Ik sport is de sportschool van Noordwolde en omstreken; een plek waar iedereen, van kleuter tot en met senior, op een laagdrempelige manier bezig kan zijn met een gezonde levensstijl. De aan de Hoofdweg gelegen sportschool biedt naast groeps- en virtuele lessen van Les Mills ook fitness aan in een splinternieuwe fitnessruimte. Er kan worden gewerkt met de Ik sport fitness-app. Hierin staat onder andere je vooruitgang, fitnessschema’s en er is een mogelijkheid om je voeding bij te houden.

Professioneel
De professionele instructeurs van Ik sport bieden uitdagingen op ieder niveau, geven op gepaste wijze tips en zorgen voor een fijne sfeer. De abonnementen zijn bewust voordelig gehouden, zodat sporten voor iedereen haalbaar is. Een strippenkaart behoort ook tot de mogelijkheden.

Ik sport werkt samen met diëtistenpraktijk Hinke Meinema. Hinke heeft regelmatig spreekuur in de sportschool en werkt aan levensstijlverandering met een daarbij passend persoonlijk voedingsadvies. Zij helpt bij afvallen, maar ook bij andere (medische)voeding en dieetvragen. 

Gratis proefles
Guido Duiven nodigt je van harte uit voor een proefles naar keuze en een gesprek met een goede kop koffie of thee aan de koffietafel van Ik sport. Voor meer informatie kun je terecht op www.ik-sport.nl en www.meetweeteet.nl.

Beeld ter illustratie
Gemeente Weststellingwerf krijgt subsidie voor meer betaalbare huur- en koopwoningen Financieel 15 uur geleden
Afbeelding
Bijzondere monumenten in de regio Evenement 18 uur geleden
Tenzij er nog kou komt, mogen we veel wespen verwachten dit jaar.
Vooruitzicht wespenoverlast voorlopig niet gunstig Natuur 25 apr, 18:00
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 25 apr, 10:00
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 24 apr, 18:00
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 24 apr, 12:00
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 23 apr, 18:00
Afbeelding
Mobiele Minibos Winkelhart Oosterwolde Educatie 23 apr, 15:00