Mark Booij van Booij Makelaars helpt je graag in de zoektocht naar een nieuw huis.
Mark Booij van Booij Makelaars helpt je graag in de zoektocht naar een nieuw huis. Foto: RondOm Vandaag

Booij Makelaars vormt rustpunt in een spannende periode

Zakelijk

LEEUWARDEN - Op zoek naar een mooi huis in Leeuwarden en omstreken, maar geen idee waar je moet beginnen? Overweeg dan eens om aan te kloppen bij Booij Makelaars in Leeuwarden. Rasechte Leeuwarder Mark Booij helpt je graag verder. De 42-jarige makelaar staat sinds juni 2023 op eigen benen en volgt sindsdien zijn eigen visie: transparant, energiek en mensgericht. RondOm Leeuwarden praat met Mark over zijn expertise. 

Booij is natuurlijk geen onbekende naam in Leeuwarden. Zo waren (en zijn) er vele generaties van de familie in het Leeuwarder amateur- en profvoetbal te bewonderen. Ook Mark is grootgebracht in de Friese hoofdstad en hij kent alle straatjes dan ook als geen ander. Als voetballer schroomde Mark niet om de mouwen op te stropen en voorop te gaan in de strijd. Die eigenschappen stromen nu eenmaal door zijn aderen; altijd hard werken en ‘normaal’ doen. 

Eigen visie en ideeën

Dat is in Mark zijn loopbaan niet anders. Hij geniet van het werken met mensen en liet zich jaren geleden omscholen tot makelaar; een veelzijdig beroep waarbij hij -door volledig zichzelf te zijn- mensen kan helpen in een spannende periode. Na enkele jaren succesvol ervaring opgedaan te hebben bij G2 Makelaars, was het tijd voor een volgende stap. Een stap waarbij Mark volledig zijn eigen visie kan volgen. Hij geniet daar nu al ontzettend van. “Ondanks dat ik bij G2 alle ruimte kreeg om mezelf te ontwikkelen, werk je toch altijd binnen bepaalde kaders. In die tijd heb ik ontzettend veel geleerd, maar op een gegeven moment merkte ik dat het tijd is om op eigen benen te staan, zodat ik volledig mijn eigen ideeën en visie kan volgen”, licht Mark toe. 

Volop ervaring

Mark heeft inmiddels flink wat ervaring in de vastgoedsector, met meer dan 150 succesvolle woningverkopen en 60 geslaagde aankopen voor zijn klanten. Met velen van hen heeft hij nog steeds contact, zo vertelt hij enthousiast. “Voor mij stopt het werk namelijk niet na een verkoop. Ik ben altijd aanspreekbaar, dat vind ik belangrijk. Mocht er wat zijn met de woning of mocht je iets geks tegenkomen, dan bemiddel ik en ben ik er voor de klanten. Dat noem ik een stukje aftersales”, legt Mark uit. “Met heel veel mensen drink ik nog regelmatig een bakje koffie. Overigens doe ik dat niet alleen bij problemen, maar ook omdat ik het leuk vind om te horen hoe de woning bevalt. Je bouwt toch een leuke relatie op met elkaar. Ook heb ik mensen wel eens geholpen met behangen en recentelijk nog ergens een badkamer gesloopt. Als ik het kan en ik heb de tijd; waarom niet? Daarmee probeer ik net een stukje verder te gaan dan andere makelaars.”


Service met een gouden randje

Service met een gouden randje; dat is je wat je krijgt bij Booij Makelaars. Met een mens- en resultaatgerichte aanpak zet Mark graag een stapje extra voor jou. Een stapje wat ontzettend waardevol is, vindt Mark: “Het is natuurlijk ook niet zomaar een beslissing, want een huis staat voor veel meer dan alleen stenen en muren; daar komt emotie bij kijken. Ik probeer in dat proces te helpen door ‘gewoon’ Mark te zijn; iemand die meedenkt, eerlijk is en altijd voor je klaarstaat. Ook als mensen ‘s avonds of in het weekend met vragen zitten, geen probleem. Ik ben altijd bereikbaar en help waar ik kan. Die laagdrempeligheid is denk ik mijn grootste kracht als makelaar.”

Kennis van de woningmarkt

Natuurlijk hoort daar ook een stuk kennis bij van de huidige woningmarkt. Als geboren en getogen Leeuwarder heeft Mark daar uiteraard veel kennis van. “Ja, dat helpt natuurlijk, want iedere wijk heeft weer huizen met verschillende unieke eigenschappen. Daarnaast ben ik ook goed op de hoogte van de actuele trends en ontwikkelingen binnen de vastgoedsector en dat stelt mij uiteindelijk in staat om klanten van eerlijk en inhoudelijk advies te voorzien. Ik vind het belangrijk om op de hoogte te zijn, want je komt elkaar altijd weer tegen. Leeuwarden is dan wel een stad, maar eigenlijk zie ik het meer als een groot dorp. Je hebt elkaar gewoon nodig.”

Kom in contact!

Of je nu een starter bent en op zoek naar een (eerste) woning, wilt investeren in een pand of je huidige woning wilt verkopen; Mark is bereid om je te helpen. “Ik kan je begeleiden bij iedere stap van het proces. Met mijn ervaring, uitgebreide netwerk en toewijding vorm ik graag een rustpunt die de tijd neemt om te luisteren naar jouw wensen en behoeften. Neem daarom gerust contact op voor een persoonlijke kennismaking. Samen komen we tot een weloverwogen beslissing!”

Booij Makelaars
Zuiderplein 3
8911AM Leeuwarden
Tel: 06 - 42 65 03 97
www.booijmakelaars.nl

Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 10 uur geleden
Denise Campbell (links) en Laura Smeets (rechts)
Keramiekmuseum Princessehof lanceert nieuwe podcastserie genaamd 'Porseleincast' Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 14 uur geleden
© Foto: Hoge Noorden / Jacob van Essen. Europaparty Oldehoofsterkerkhof Gedeputeerde Sijbe Knol en Wethouder Hein Kuiken
Brunzyn X Bokoedro, Gladde Paling en Kroegtijgers op het podium tijdens dé Europaparty op 11 mei in Leeuwarden Evenement 15 uur geleden
Afbeelding
BROED, biodiversiteitsfestival - 11 mei 2024 - Alde Leie Evenement 16 uur geleden
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
TV-serie Tot het Einde Gezondheid 20 uur geleden
Afbeelding
Makelaar en taxateur Yvette Westerhof denkt mee over duurzaamheid Zakelijk nieuws 22 apr, 18:00