Afbeelding
Foto: RondOm Vandaag

Personal Plaza ondergaat forse uitbreiding

Sport

LEEUWARDEN - Een gym waarin jouw wensen en behoeften centraal staan, dat is waar Personal Plaza in Leeuwarden voor staat. Of het nu gaat om spieropbouw, meer kracht opbouwen, fitter worden (en blijven), een paar kilo’s kwijt te raken of een complete transformatie ondergaan; echt alles is mogelijk. En het bijzondere is: bij Personal Plaza heb jij zélf de sleutel in handen. De personal trainers van de gym helpen je alleen graag een handje om dat voor elkaar te krijgen. Om je zo goed mogelijk te kunnen (blijven) voorzien van alle middelen die jij nodig hebt, ondergaat de gym -onderin het toonaangevende Post-Plaza hotel in Leeuwarden- een forse uitbreiding. Eigenaar Joost Jesse Visser is daar erg content mee. 

“Hier heb ik heel lang naar uitgekeken”, begint Joost Jesse zijn verhaal. “Met deze uitbreiding zijn we klaar voor de toekomst en kunnen we nog meer mensen helpen om de beste versie van zichzelf te worden”, vertelt hij enthousiast. 


Foto: RondOm Vandaag

Joost Jesse is zeker geen onbekende in Leeuwarden. Jarenlang voetbalde hij op hoog amateurniveau in- en rondom Leeuwarden, onder andere bij Leeuwarder Zwaluwen, Sneek Wit Zwart en Buitenpost. Daarnaast geeft de 31-jarige Leeuwarder al jarenlang Personal Training, waarbij hij -net als bij zichzelf- mensen wil helpen het maximale uit henzelf te halen. Joost Jesse heeft onder andere ervaring opgedaan bij GO180 en met de online coaching programma’s van niemand minder dan fanatieke krachtsporter Frank den Blanken. Genoeg ervaring dus, als het gaat om Personal Training, coaching- en (voedings)adviezen.

Op eigen benen

In 2020, ten tijde van corona, begint Joost Jesse op eigen benen te staan. Een droom die al langer in zijn achterhoofd speelt. De jonge ondernemer raakt in contact met Herman Schreuder, de directeur van Post-Plaza. Joost Jesse mag de verouderde fitnessruimte van het hotel huren- en opknappen naar eigen inzicht. “Een win-win situatie voor beide partijen”, stelt Joost Jesse. “Het was een kleine ruimte van dertig vierkante meter, waarbij een aantal standaard fitness apparaten stonden; heel basic eigenlijk. Herman zei tegen mij: ‘Joost, het is jouw ding. Zeg maar hoe je het wilt hebben’. Binnen twee maanden stond er precies wat ik graag in de gym wilde hebben en is de basis van Personal Plaza gelegd. Het is perfect, want ik huur de ruimte en kan Personal Training geven en de gasten van het hotel kunnen tegen een dagprijs volwaardig sporten.”

Schema op maat

Met Personal Plaza verzorgt Joost Jesse groepstrainingen van maximaal vier personen, duo trainingen en 1-op-1 Personal Training. “We kijken daarbij op maat naar wat iemand nodig heeft. Ik nodig mensen daarom eerst altijd uit in de gym, zodat ze een gevoel kunnen krijgen bij mij en de gym. Vervolgens kijken we middels een intake waar diegene staat en wat hij of zij nodig heeft om bepaalde doelen te bereiken. Daar werken we in een traject samen naartoe. Je kunt hierbij kiezen voor een traject van drie maanden, zes maanden of een jaar. De meeste mensen kiezen (in eerste instantie) voor een half jaar, omdat je daarin echt al wel wat kunt neerzetten.”

Ik zie mensen die hier komen en weer dingen durven te ondernemen.

Verantwoord werken aan doelen

Rust en regelmaat is hierbij de basis. “We willen de tijd nemen om op een verantwoorde manier ergens naartoe te werken. Je wilt vooral niet te snel en mensen inzicht geven in waar ze mee bezig zijn. Dat betekent: werken aan voeding, sporten en je leefstijl. Dat houden we bij aan de hand van feedback en we nemen dit wekelijks met elkaar door. Dat werpt uiteindelijk echt zijn vruchten af en je ziet ook dat mensen het leuk vinden om aan de doelstellingen te werken.”

Plezier belangrijk

En dat is erg belangrijk, want plezier vormt ook een belangrijke basis voor prestaties. “We streven het maximaal haalbare na; zo ben ik ook als persoon. Dat werkt echter niet als je geen plezier hebt”, legt Joost Jesse uit. “Doordat je resultaten boekt, krijg je meer zelfvertrouwen. Ik zie mensen die hier komen en weer dingen durven te ondernemen. Padellen met vrienden en niet meer binnen zitten. Daar doe je het voor.”

Plezier vormt ook een belangrijke basis voor prestaties.

Uitbreiding

Drie jaar verder heeft Joost Jesse inmiddels een flink klantenbestand opgebouwd en gaat de gym zelfs uitbreiden; een mooie bekroning voor al het harde werk. “Ik ben ontzettend trots op wat ik nu al bereikt heb. De ruimte is verdubbeld, waardoor er meer mogelijk is, maar het biedt ook rust en overzicht. Daarnaast geeft de uitbreiding ook de gelegenheid om in het weekend te komen sporten, dat was eerder niet zo. Ik ben er ontzettend blij mee.”

Kom naar de Grand Opening!

Om de vernieuwde gym tentoon te stellen, houdt Personal Plaza op 26 januari een Grand Opening! Wees welkom onder het genot van een hapje en een drankje. De Grand Opening is van 18:30 uur tot 21:00 uur.

Personal Plaza
Tweebaksmarkt 25-27
8911KW Leeuwarden
www.personalplaza.nl
@personalplaza.nl
Tel: 06 - 12 01 18 55

Afbeelding
Één instrument voor draagkracht en draaglast in Fryslân Wonen 11 uur geleden
Afbeelding
Fryslân pakt regie op energiesysteem van de toekomst Duurzaamheid 14 uur geleden
Afbeelding
Dit zijn de belangrijkste punten in het nieuwe coalitieakkoord voor Friesland Politiek 15 uur geleden
Afbeelding
Op 25 mei Zero Waste Wandeltours in Leeuwarden en Sneek Evenement 17 uur geleden
De priiswinnaars vlnr Marije Buma, Annarixt Weststeijn en Saphyra Holwerda
Marije Buma wint het Lyts Frysk Diktee 2024 Cultuur 19 uur geleden
Afbeelding
Kom gezellig langs bij het Franeker Oldies Festival! Evenement 21 uur geleden
Afbeelding
'Een samengesteld gezin is heel anders dan een standaard gezin' Educatie 15 mei, 18:00
Politie op snelweg Leeuwarden
Personenauto en bestelbus klappen op elkaar in Leeuwarden 112-Nieuws 15 mei, 15:29