Afbeelding
Foto: JYSK

JYSK keert met gloednieuwe winkel terug in Leeuwarden

Zakelijk

LEEUWARDEN - JYSK opent woensdag 8 november als eerste de deuren in het nieuwste gedeelte van winkelcentrum De Centrale in Leeuwarden. De woonwinkel is ruim 1000 vierkante meter groot en wordt ingericht volgens het nieuwste concept van de Deense retailer.

Op De Centrale wordt nu nog hard gewerkt om de nieuwbouw helemaal klaar te maken. Store Manager Coen Bakker kan niet wachten tot hij het lintje mag doorknippen. “Er is geen betere plek om terug te keren in Leeuwarden. En dan ook nog eens met een gloednieuwe winkel volgens ons allerlaatste concept.”

Winkelconcept 3.0

Met een houtlook vloer en sfeervolle verlichting biedt het nieuwste winkelconcept van JYSK nog meer interieurinspiratie. Er komen drie voorbeeldkamers, ingericht volgens de laatste trends en collecties van JYSK. In een grote matrasstudio kunnen klanten producten uitproberen en advies krijgen van professioneel opgeleide winkelmedewerkers.

JYSK sloot in maart de winkel aan de Snekertrekweg in Leeuwarden vanwege een herontwikkeling. “Tot het laatste moment wisten klanten ons daar te vinden, zelfs toen we de enige overgebleven winkel waren. Ik ben blij dat we iedereen hier weer mogen verwelkomen. He team heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om er een hele mooie winkel van te maken”, zegt Coen Bakker enthousiast.

In navolging van JYSK openen de komende maanden ook de andere winkels hun deuren in het nieuwbouwgedeelte van De Centrale. Klanten kunnen straks gratis parkeren op het dak van het gebouw.

Openingsacties

JYSK viert de opening in Leeuwarden op woensdag 8 november met een koffiekar, koeken en muziek. Ook zijn er verschillende openingsacties, met kortingen die oplopen tot wel 70 procent. Om 9.00 uur knipt Store Manager Coen Bakker met zijn team het lintje door.

Na de opening in Leeuwarden heeft JYSK 102 winkels in Nederland. De Deense retailer wil de komende jaren verder doorgroeien in Nederland, om zo nog dichter bij de klant te zijn. Daarnaast worden alle bestaande winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept.

Afbeelding
Met dit nummer gaat Joost Klein ons land vertegenwoordigen bij het Eurovisie Songfestival Algemeen 7 uur geleden
Michel Tilma en Burgemeester Sybrand van Haersma Buma, 2 maart 2024
Miniature People Leeuwarden route is HEROPEND! Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Tryaters indringende Fanfarepodcast nu te beluisteren Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
FMF leidt Friezen op tot burgerexperts in natuurinclusieve energietransitie Duurzaamheid 2 mrt, 12:00
Flinke uitslaande brand in Cammingaburen
Flinke rookontwikkeling bij uitslaande woningbrand in Leeuwarden 112-Nieuws 1 mrt, 10:32
Afbeelding
Burgemeester Buma sluit twee woningen in Leeuwarden vanwege overtreding Opiumwet Algemeen 1 mrt, 10:22
Afbeelding
Landelijke Opschoondag op 23 maart: in iedere Fries zit een Supporter van Schoon Natuur 1 mrt, 08:00
Asielzoekers die twintig dagen in het WTC verblijven krijgen een bed en opvang aangeboden.
Tijdelijke heropening WTC-complex als overlooplocatie aanmeldcentrum Ter Apel Samenleving 29 feb, 15:00