Afbeelding
Foto: Thijs van der Veer

Stel je ultieme droomkeuken samen in de gloednieuwe showroom van Keukenpunt

Zakelijk

LEEUWARDEN - Laat je inspireren; dat is al jarenlang de slogan van keukenspecialist Keukenpunt in Leeuwarden. Om deze slogan extra kracht bij te zetten, is er de laatste maanden hard gewerkt aan een gloednieuwe showroom. In de showroom, aan het gezellige Winkelplein De Hemrik, kunnen Tjeerd Bleijinga en zijn enthousiaste team laten zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van keukens: “Een keuken vormt namelijk het centrale punt in je woning, daar willen we alles op inrichten. Doordat we tastbaar kunnen laten zien wat er allemaal mogelijk is, krijgt een klant daar gevoel bij.” Tjeerd legt uit hoe dat er precies uitziet.

We stappen de showroom van Keukenpunt binnen en onder het genot van een kopje koffie krijgen we direct een rondleiding. “Prachtig hè”, glundert Tjeerd enthousiast. “Op dit moment worden de puntjes nog op de ï gezet, maar we zijn ontzettend trots op onze nieuwe inrichting. We kunnen zo heel tastbaar laten zien wat er mogelijk is op keukengebied, daar komt namelijk een stukje emotie bij kijken. Dat kun je niet alleen creëren met een (3D) tekening.” 


Foto: Thijs van der Veer

We willen tastbaar laten zien wat er allemaal mogelijk is, daar komt emotie bij kijken.

Steeds meer kleur in de keuken

De rondleiding begint bij een schitterend ingerichte ‘Italiaanse straat’. Een straat voorzien van het merk SMEG. Het merk wordt gekenmerkt door een stijlvolle vormgeving, maar is bovendien functioneel en van hoge kwaliteit. “Wij zijn pemium dealer van SMEG in Noord-Nederland. Daar zijn we heel erg trots op. Vooral de retro apparaten zijn superleuk om te hebben. Je ziet dat er steeds meer kleur in keukens begint te komen. Het hoeft niet allemaal meer wit of zwart te zijn. Hier zie je bijvoorbeeld rood, groen en blauw, maar ook steeds meer andere (aarde)tinten die beginnen naar voren te komen. Daardoor wordt een keuken nog veel interessanter. Je kunt ook nog kiezen tussen matte kleuren, glans en noem maar op.” 


Foto: Thijs van der Veer

Dekton keukenbladen zijn populair

Als we verder lopen, komen we aan bij een prachtig hoog opgetrokken keuken. “Dit zie je steeds meer terugkomen”, licht Tjeerd toe. “Hoog opgetrokken keukens die strak zijn afgewerkt met hoge kasten en ingebouwde apparatuur. De keuken wordt afgemaakt met een groot keukenblok voorzien van een keukenblad van het merk Dekton. Nog zo’n merk waar we dealer van zijn en waar we erg trots op zijn. Het is een merk waar ontzettend veel vraag naar is; prachtig materiaal en keihard. Het materiaal van Dekton is één van de makkelijkst te gebruiken materialen wat er bestaat. Je kunt het eenvoudig schoonmaken en je kunt er op snijden, er een hete ovenschaal opzetten; kortom: het is tegen alles bestand. Bovendien straalt het superdeluxe uit. Daarnaast kun je er allerlei leuke details aan toevoegen: van ladeverlichting tot aan elektronisch geopende koelkasten; je kunt het zo gek niet verzinnen.


Foto: Thijs van der Veer

We willen voor ieder
budget en iedere woning
een realistische opstelling
creëren.

Het centrale punt in je woning

Zo staat alles in de showroom in het kader van beleving, want met een tekening kun je toch minder het ‘gevoel’ en de ‘emotie’ overbrengen die komt kijken bij het inrichten van een keuken. “Tegenwoordig draait het ook steeds meer om een totaaloplossing”, legt Tjeerd uit. “De keuken is niet langer een ondergeschoven kindje, maar echt het centrale punt van je woning, daar moet de rest op aangepast worden, zodat het één mooi geheel vormt. Je ziet bij ons in de showroom dan ook realistische opstellingen, waarbij ook tv-meubels en andere attributen te zien zijn die helemaal passen in de stijl van de keuken.” 


Foto: Thijs van der Veer

Een realistische opstelling

Tjeerd is zelf een Leeuwarder in hart en nieren, dus hij weet wat voor huizen er staan en gebouwd worden. Bovendien weet hij daardoor met wat voor mensen hij te maken heeft en wat zij graag willen. “Leeuwarden is heel divers; je hebt te maken met verschillende wijken en uiteenlopende budgets. We willen daarin voor iedereen een realistische opstelling creëren”, licht hij toe. “Hier heb je bijvoorbeeld een keuken die perfect aansluit op een woning in Camminghaburen, maar we hebben ook opstellingen die matchen met huizen in Huizum of de Vosseparkwijk. Voor iedereen is er wel een (betaalbare) keuken te creëren. Wij helpen daar graag bij.” 


Foto: Thijs van der Veer

Eigen personeel

Deze aspecten maken tevens dat Keukenpunt uitsluitend werkt met eigen personeel, wat ook regelmatig rondloopt in de showroom om inspiratie op te doen. “Al onze mensen hebben gevoel bij onze keukens. Dat vinden wij belangrijk, omdat we de klant volledig willen ontzorgen. Samen met de klant willen wij de ultieme droomkeuken samenstellen. Onze monteurs kunnen dat vervolgens van A tot Z in orde maken. Kom daarom vooral eens langs in onze showroom en laat je inspireren!” 


Foto: Thijs van der Veer

Keukenpunt
Planetenlaan 2
8938AL Leeuwarden
Tel: 058 - 288 77 33
www.keukenpunt.nl

Afbeelding
Overzichtsbeeld van locatie Barrahus fase 2.
Persbericht: Barrahûs fase 2 gaat in de verkoop Wonen 2 uur geleden
Feike Lousma tijdens een presentatie over het gehoor.
Feike Lousma van Hoorzorg Lousma roept op om te passen op het gehoor Zakelijk nieuws 5 uur geleden
Afbeelding
In deze Friese gemeente vinden meeste schuurinbraken plaats 112-Nieuws 7 uur geleden
De opvouwbare IVA Traveler 300.
JF Scootmobiel verkoopt opvouwbare scootmobielen Zakelijk nieuws 9 uur geleden
Wethouder Hein Kuiken, Sipke Jan Bousema en Gedeputeerde Sijbe Knol
Europaparty: groot feest in Leeuwarden ter ere van Joost Klein Cultuur 23 uur geleden
Afbeelding
Boersma Witgoed breidt uit richting Leeuwarden Zakelijk nieuws 8 mei, 15:00
Afbeelding
Gloednieuwe keuken- en badkamer opstellingen van Sani- en Keukensale Zakelijk nieuws 8 mei, 12:00
Afbeelding
Burgemeester Buma sluit woning in Leeuwarden vanwege overtreding Opiumwet 112-Nieuws 8 mei, 08:00