Afbeelding
Foto: Tjitte-Jan Hogeterp

H&W Totaaldak zit goed onder de pannen

Zakelijk nieuws

SURHUISTERVEEN - H&W Totaaldak te Surhuisterveen behaalde de certificering als erkend InstallQ installateur. Om deze erkenning te krijgen moet er voldaan worden aan een aantal strenge opleidings-en kwaliteitseisen.

De medewerkers beschikken over een landelijk erkend vakdiploma, het bedrijf werkt via de geldende normen en kwaliteitseisen, maakt gebruik van de juiste (meet)gereedschappen en het bedrijf wordt regelmatig door InstallQ op de geleverde werkzaamheden gecontroleerd en dient hier een goede beoordeling op te krijgen. Medewerkers van H&W Totaaldak hebben bij Solar Techniek Nederland hun diploma’s gehaald waardoor ze nu t.b.v. zonnepanelen kunnen en mogen adviseren, ontwerpen, plaatsen en installeren. 

Professionele zonnepaneleninstallatie

De vraag naar zonnepanelen en daarmee ook de vraag naar installateurs die deze kunnen aanbrengen zit weer in de lift, sinds de salderingsregeling nog steeds van kracht blijft. Voor de verzekering is het vaak verplicht om de installatie door een gecertificeerd bedrijf te laten uitvoeren met de juiste meet apparatuur. Hiervoor bent u bij H&W Totaaldak nu aan het juiste adres. 

Variatie diensten

Bertus Bosma van H&W Totaaldak verteld zeer blij te zijn met deze mooie nieuwe stap en aanvulling op het bedrijf. “Vaak is het zo dat wij de garantie op een dak uit moeten sluiten als er na ons nog werkzaamheden plaats vinden op het dak. Onder andere door een zonnepanelen monteur. Nu wij zelf mogen adviseren, ontwerpen, plaatsen en installeren kunnen wij een totaalpakket aan onze opdrachtgevers aanbieden.”

Onlangs is H&W Totaaldak als eerste dak specialist een “Natuurinclusief  gecertificeerd” bedrijf geworden.

Erkenning en certificering

H&W Totaaldak is aangesloten bij Sti. Dakmeester en werkt onder het KOMO procescertificaat. Certificering is een belangrijk onderdeel binnen de bedrijfsvoering. Onlangs is H&W Totaaldak als eerste dak specialist een “Natuurinclusief gecertificeerd” bedrijf geworden, daar mag nu het mooie en belangrijke InstallQ certificaat aan toegevoegd worden.

Ouderen hebben bepaalde kwaliteiten waardoor ze zich vaak wel redden in het verkeer.
Help, mijn vader is niet meer veilig in het verkeer! Gezondheid 4 uur geleden
Afbeelding
Laat heel Fryslân zien hoe fantastisch het is om samen te zingen! Cultuur 13 uur geleden
Afbeelding
Stevige dame Floor zoekt een nieuw baasje Verhalen uit de buurt 28 apr, 18:00
Annelies Bondo van Kamers met Aandacht en wethouder Pieter van der Zwan van gemeente Smallingerland bij het carillon in Drachten.
'Kamers met aandacht' gezocht voor jongeren Wonen 28 apr, 15:00
Afbeelding
In deze Friese gemeente staan de meeste energiezuinige huizen Duurzaamheid 28 apr, 12:00
Afbeelding
Vanaf maandag werkzaamheden, Drachtsterplein drie nachten deels gestremd Verhalen uit de buurt 28 apr, 10:00
Afbeelding
De wereld in boeken: ga op reis vanaf je bank Algemeen 28 apr, 08:00
Afbeelding
Column Ed van Dijk: Nieuwe expo vormen Column 27 apr, 15:00