Afbeelding
Foto: Tjitte-Jan Hogeterp

H&W Totaaldak zit goed onder de pannen

Zakelijk nieuws

SURHUISTERVEEN - H&W Totaaldak te Surhuisterveen behaalde de certificering als erkend InstallQ installateur. Om deze erkenning te krijgen moet er voldaan worden aan een aantal strenge opleidings-en kwaliteitseisen.

De medewerkers beschikken over een landelijk erkend vakdiploma, het bedrijf werkt via de geldende normen en kwaliteitseisen, maakt gebruik van de juiste (meet)gereedschappen en het bedrijf wordt regelmatig door InstallQ op de geleverde werkzaamheden gecontroleerd en dient hier een goede beoordeling op te krijgen. Medewerkers van H&W Totaaldak hebben bij Solar Techniek Nederland hun diploma’s gehaald waardoor ze nu t.b.v. zonnepanelen kunnen en mogen adviseren, ontwerpen, plaatsen en installeren. 

Professionele zonnepaneleninstallatie

De vraag naar zonnepanelen en daarmee ook de vraag naar installateurs die deze kunnen aanbrengen zit weer in de lift, sinds de salderingsregeling nog steeds van kracht blijft. Voor de verzekering is het vaak verplicht om de installatie door een gecertificeerd bedrijf te laten uitvoeren met de juiste meet apparatuur. Hiervoor bent u bij H&W Totaaldak nu aan het juiste adres. 

Variatie diensten

Bertus Bosma van H&W Totaaldak verteld zeer blij te zijn met deze mooie nieuwe stap en aanvulling op het bedrijf. “Vaak is het zo dat wij de garantie op een dak uit moeten sluiten als er na ons nog werkzaamheden plaats vinden op het dak. Onder andere door een zonnepanelen monteur. Nu wij zelf mogen adviseren, ontwerpen, plaatsen en installeren kunnen wij een totaalpakket aan onze opdrachtgevers aanbieden.”

Onlangs is H&W Totaaldak als eerste dak specialist een “Natuurinclusief  gecertificeerd” bedrijf geworden.

Erkenning en certificering

H&W Totaaldak is aangesloten bij Sti. Dakmeester en werkt onder het KOMO procescertificaat. Certificering is een belangrijk onderdeel binnen de bedrijfsvoering. Onlangs is H&W Totaaldak als eerste dak specialist een “Natuurinclusief gecertificeerd” bedrijf geworden, daar mag nu het mooie en belangrijke InstallQ certificaat aan toegevoegd worden.

Leeuwarden
Brandweer ingezet voor vergeten pan op vuur in Leeuwarden Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
De voorstelling Droomvogels is op 29, 30, 31 mei en 1 juni te zien in Podium Explore in Leeuwarden. Cultuur 12 uur geleden
Afbeelding
Naar het mbo? Kijk het webinar 'Studiefinanciering: hoe werkt het?' Educatie 19 mei, 18:00
Afbeelding
Ontdek de nieuwste singer-songwriters van Friesland op 31 mei in Leeuwarden Cultuur 19 mei, 15:00
Afbeelding
Nieuw Ontwikkelperspectief voor de Lelylijn: Op Weg naar 2050 Politiek 18 mei, 15:00
Koningin Maxima
Koningin Máxima in gesprek met GreenInclusive over Friese natuurlijke waardeketen ' Algemeen 18 mei, 15:00
Afbeelding
Voorstelling Romijn Conen bij Revalidatie Friesland Algemeen 18 mei, 12:00
Afbeelding
Boeren overhandigen eerste spandoek aan de provincie Fryslân Agrarisch nieuws 18 mei, 08:00