Afbeelding
Foto: Unsplash.com

RondOm Vandaag komt weer met unieke Amateurvoetbalspecial!

Sport

FRIESLAND - RondOm Vandaag komt ook dit jaar weer met een unieke Amateurvoetbalspecial! Op 27 september blikken we met alle clubs uit Leeuwarden, Heerenveen en de Stellingwerven vooruit op het aankomende voetbalseizoen. Aan het woord komen (nieuwe) trainers, spelers, aanvoerders en andere betrokkenen over de ambities voor het nieuwe jaar. Dit wil je absoluut niet missen! 

Voetbal verbindt; net als voetbal heeft RondOm Vandaag als huis-aan-huis krant een belangrijke regiofunctie. Wij ervaren dat er tegenwoordig wel eens (te) weinig aandacht is voor het amateurvoetbal, daarom heeft RondOm besloten om hier verandering in te brengen. Met deze voorbeschouwing op het voetbalseizoen krijg je een unieke update over wat er speelt bij de amateurclubs uit jouw regio. Wie support jij dit jaar? 

In Leeuwarden zijn de meeste clubs weer aan het bouwen. Vele clubs degradeerden en zullen een beter jaar willen draaien. Datzelfde geldt voor Heerenveen, waar succes en tegenslag dichtbij elkaar liggen. En hoe komt het met het zondagvoetbal? In de Stellingwerven heerst daar veel discussie over. Daar praten we met spelers en trainer over het belang van voetbal, waarin clubs de samenwerking zoeken om te blijven bestaan en voetbal mogelijk te (blijven) maken in de regio. Er komt van alles voorbij; Wij wensen u alvast veel leesplezier!

Afbeelding
Boeren overhandigen eerste spandoek aan de provincie Fryslân Agrarisch nieuws 2 uur geleden
Afbeelding
De leukste activiteiten tijdens Pinksteren in Friesland Recreatie & Ontspanning 14 uur geleden
Afbeelding
Maatschappelijke gift maakt Musical De Tocht toegankelijk voor 2000 kinderen Cultuur 16 uur geleden
Robin van Persie in actie tegen sc Heerenveen (2018).
Robin van Persie wordt de nieuwe hoofdtrainer van SC Heerenveen Sport 17 uur geleden
Afbeelding
Fries Museum bespaart 145 ton CO2 op jaarbasis dankzij optimalisatie klimaatinstallatie Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
LIVEBLOG: Zo reageert de wereld op 'onze' Joost Klein Cultuur 20 uur geleden
Pluktuin Vreedebest
Het seizoen is weer begonnen voor Pluktuin Vreedebest: "Mijn hobby voor tuinieren is een beetje uit de hand gelopen" Culinair 22 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: Dit betaal je in 2024 voor een huwelijksceremonie in Friesland Financieel gisteren