Afbeelding

Een maatje minder in één maand dankzij Afslankstudio Marianne

Gezondheid

HARDEGARIJP - Veel mensen willen graag een maatje minder en wat afvallen, maar gewichtsverlies is niet zo makkelijk als het lijkt. Bij Afslankstudio Marianne helpen ze u om uw droomlichaam te krijgen door gebruik te maken van hun exclusieve afslankapparatuur, onder andere van het merk Hypoxi. In hun studio in De Beauty Boerderij is hun aanbod zo groot dat ze echt iedereen kunnen helpen. Daarom bieden ze, als één van de weinige afslankstudio’s in Nederland, centimetergarantie! Zo weet u precies wat u kan verwachten. 

Wilt u ook een maatje minder, zitten uw kleren niet meer mooi en zou u graag wat willen afvallen? Maak dan eens een afspraak bij Afslankstudio Marianne. Samen met een gediplomeerde en ervaren medewerker gaat u in gesprek over uw persoonlijke doelen. Aan de hand daarvan wordt een overzichtelijk plan gemaakt. U weet gelijk wat u kan verwachten; welke apparatuur wordt ingezet, hoeveel behandelingen u krijgt en wat daarvan de prijs wordt. U hoort gelijk welke resultaten u minimaal gaat zien in de spiegel. Bij Afslankstudio Marianne kunt u overigens altijd rekenen op een gratis intakegesprek én een gratis proefles.

De apparatuur van Afslankstudio Marianne wordt niet slechts ingezet voor het afslanken. Het kan ook verlichting bieden bij verschillende medische problemen, zoals oedeem, lipoedeem, cellulitis en slechte doorbloeding. Heeft u regelmatig last van zware en vermoeide benen? Dan kan het goed zijn dat u een slechte doorbloeding heeft. Een kuur bij Afslankstudio Marianne kan dan een wereld van verschil maken, zodat u weer verder kan zonder die vervelende  klachten. Na uw behandeling, vaak aangeboden in een kuur, kunt u kiezen voor een vervolgkuur of een abonnement, waarmee u één of meerdere keren per week wordt behandeld. 

Bent u benieuwd naar het werk van Afslankstudio Marianne? Neem dan eens een kijkje op hun website www.afslankstudiomarianne.nl of volg hen op sociale media. U mag uiteraard ook altijd contact opnemen via de telefoon. Bel dan naar 06- 15 10 34 15. Afslankstudio Marianne bevindt zich in De Beauty Boerderij aan de Rijksstraatweg 168 in Hardegarijp. Ook is Afslankstudio Marianne aangesloten bij bedrijfsfitness Nederland, zo kunt u via uw werkgever korting krijgen.

Afbeelding
Kom gezellig langs bij het Franeker Oldies Festival! Evenement 1 uur geleden
Afbeelding
'Een samengesteld gezin is heel anders dan een standaard gezin' Educatie 15 uur geleden
Politie op snelweg Leeuwarden
Personenauto en bestelbus klappen op elkaar in Leeuwarden 112-Nieuws 17 uur geleden
Afbeelding
LIVEBLOG: Zo reageert de wereld op 'onze' Joost Klein Cultuur 18 uur geleden
Afbeelding
Geniet ook dit jaar weer van muziek in de natuur tijdens Oranjewoud Festival Evenement 18 uur geleden
Afbeelding
Meld je aan voor een opleiding bij IW Noord, Oost & Flevoland Zakelijk nieuws 21 uur geleden
Afbeelding
Visser Plant Boomkwekerij/Plantencentrum Wonen 23 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek gestart na aantreffen stoffelijk overschot in water in Jelsum 112-Nieuws gisteren