Afbeelding

‘Vrouwen verdienen het om lekker in hun vel te zitten’

Algemeen

LEEUWARDEN - Veel vaker dan we denken worstelen vrouwen met hun hormonen, maar wist u dat het niet ingewikkeld hoeft te zijn om uw hormonen weer in balans te brengen? Reina Hilarides van Care for Women Leeuwarden Noordwest helpt vrouwen om op een toegankelijke en eenvoudige manier hun hormonale problemen, zoals PMS, menstruatieklachten en de overgang, achter zich te laten. 

Er wordt weinig over hormonale problemen gepraat, terwijl heel veel vrouwen ermee te maken krijgen. Reina Hilarides wil vrouwen op hun hart drukken dat ze het verdienen om zich gezond en fit te voelen en hoe belangrijk het is om daarbij te kijken naar de hormoonbalans: “Hormonen spelen een hele belangrijke rol in het welzijn van vrouwen,” legt ze uit. Care for Women, een nationaal instituut voor vrouwengezondheid, is gespecialiseerd in de hormoonbalans en ontwikkelde daartoe supplementen voor vrouwen die worstelen met de gevolgen van PMS, menstruatieklachten en de overgang. De supplementen zijn zo puur en natuurlijk mogelijk en bevatten actieve ingrediënten die goed resultaat hebben. 

Care for Women gebruikt voeding- en leefstijladvies en supplementen om vrouwen een eenvoudige en doelgerichte oplossing te bieden voor hun hormonale klachten: “Na twee of drie consulten voelen veel vrouwen al verschil en dat werkt motiverend. Het wordt makkelijker om nieuwe, gezonde gewoontes te creëren die een positieve invloed hebben op jouw hormonen en dus op je algehele welzijn.” 

Wilt u dit jaar ook af van al die klachten rondom uw menstruatie of de overgang en wilt u lekkerder in uw vel zitten? Neem dan eens contact op met Reina! Maakt u voor 1 maart 2022 rechtstreeks een afspraak bij Reina van Care for Women Leeuwarden Noordwest, via onderstaande website, telefoonnummer of emailadres, dan krijgt u 20% korting op het uurtarief van uw eerste consult!

www.careforwomenleeuwardennoordwest.nl
r.hilarides@careforwomen.nl
06 34001636

Afbeelding
Provincie investeert bijna 300.000 euro in 80 jaar vrijheid Algemeen 1 uur geleden
Afbeelding
Stichting Maatschappelijk Gamen brengt gamende jongeren met 'Koning Van' dichterbij de maatschappij Evenement 3 uur geleden
Afbeelding
Domotheek geopend in Heerenveen Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
Contextuele coaching met de Verbindingsmakelaar Zakelijk nieuws 7 uur geleden
Afbeelding
Treinen en bussen ook in Fryslân 3 minuten stil Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: Hier worden in Friesland de meeste fietsen gestolen Algemeen 21 uur geleden
Beeld ter illustratie
Burgemeester Buma sluit woning in Leeuwarden vanwege overtreding Opiumwet Algemeen 19 apr, 12:00
Ritske en zijn dochter Binnie in de showtuin van Poelman Bestratingen.
Poelman Bestratingen viert 25-jarig jubileum Algemeen 19 apr, 12:00