Afbeelding

Open dagen bij Kuperus Oudehorne van 5 tot en met 7 mei

Bedrijf in beeld

OUDEHORNE - Altijd al eens een bezoekje willen brengen bij Kuperus Oudehorne? Op 5, 6 en 7 mei krijg je de kans om het bedrijf van dichtbij te bekijken en te ervaren. De afgelopen jaren heeft het bedrijf uit Oudehorne niet stil gezeten. Er is veel verbouwd en onder andere de winkel, de werkplaats, het magazijn en de kantoorruimtes zijn uitgebreid. Tijdens de open dag laten ze graag zien wat er allemaal is veranderd. 

Kuperus Oudehorne is een bekende naam in de regio. Van een traditionele smederij in 1952 is het bedrijf in de loop der tijd uitgegroeid tot een modern, allround mechanisatie- en installatiebedrijf. Kuperus gaat met z’n tijd mee en speelt in op nieuwe technologieën en  ontwikkelingen. Daarnaast is “ouderwetse” klantgerichtheid één van de kernwaarden van het bedrijf en dit heeft mede geleid tot het succes van het bedrijf.

Door steeds mee te groeien met de markt is de vraag naar diversiteit in de producten ook toegenomen. Het assortiment in de winkel bij Kuperus is dan ook indrukwekkend. Naast de agrarische en installatie gerelateerde producten vind je er o.a. gereedschap, doe-het-zelf artikelen, werkkleding, veevoeders en tuinspullen. Eind vorig jaar is er een compleet nieuwe Stihl-afdeling aan de winkel toegevoegd welke zeker de moeite van een bezoekje waard is.

Concurreren met de online markt van tegenwoordig ziet Kuperus als een uitdaging.“Klanten moeten producten kunnen ervaren en daarom hebben we veel op voorraad liggen. In combinatie met een goed advies merken we dat dit tegenwoordig nog steeds wordt gewaardeerd”.

De verbouwing bij Kuperus is een meerjarenproject. De eerste twee fases van het project, de verbouwing en uitbreiding van het magazijn, werkplaats en kantoren, is inmiddels achter de rug. De winkel aan de voorzijde is het laatste onderdeel van het project. Benieuwd geworden naar alle ontwikkelingen bij Kuperus? U bent van harte welkom tijdens de open dagen op 5, 6 en 7 mei op de Schoterlandseweg 40 in Oudehorne.

Meer informatie over de open dagen vindt u op www.kuperus.frl.

Ouderen hebben bepaalde kwaliteiten waardoor ze zich vaak wel redden in het verkeer.
Help, mijn vader is niet meer veilig in het verkeer! Gezondheid 1 uur geleden
Afbeelding
Laat heel Fryslân zien hoe fantastisch het is om samen te zingen! Cultuur 10 uur geleden
Afbeelding
Stevige dame Floor zoekt een nieuw baasje Verhalen uit de buurt gisteren
Annelies Bondo van Kamers met Aandacht en wethouder Pieter van der Zwan van gemeente Smallingerland bij het carillon in Drachten.
'Kamers met aandacht' gezocht voor jongeren Wonen 28 apr, 15:00
Afbeelding
In deze Friese gemeente staan de meeste energiezuinige huizen Duurzaamheid 28 apr, 12:00
Afbeelding
Vanaf maandag werkzaamheden, Drachtsterplein drie nachten deels gestremd Verhalen uit de buurt 28 apr, 10:00
Afbeelding
De wereld in boeken: ga op reis vanaf je bank Algemeen 28 apr, 08:00
Afbeelding
Column Ed van Dijk: Nieuwe expo vormen Column 27 apr, 15:00