Afbeelding

Ouderen welkom bij het De Derde Helft kerstdiner in het stadion van SC Cambuur

Algemeen

LEEUWARDEN – Cambuur Verbindt, CSV de Leeuwarder Zwaluwen, Stichting Sportwijk Nijlân, LOS en het Nationaal Ouderenfonds nodigen 55-plussers uit de omgeving Leeuwarden uit voor een gratis en feestelijk kerstdiner op kerstavond in het stadion van SC Cambuur.

De Derde Helft

Het kerstdiner is onderdeel van het programma De Derde Helft van het Nationaal Ouderenfonds en de Vriendenloterij. Het programma heeft als doel de sportkantine een vernieuwde functie geven, namelijk die van een centrale plek waar 55-plussers elkaar kunnen ontmoeten voor activiteiten, een kopje koffie en een goed gesprek. Tijdens De Derde Helft staan mooie activiteiten gepland, waaronder kaarten, bordspelletjes, lezingen, rondleidingen, het maken van kerststukjes, live muziek, natuurwandelingen en fietsen. Activiteiten georganiseerd dóór ouderen en vóór ouderen uit Leeuwarden. Om het jaar feestelijk af te sluiten wordt dit kerstdiner georganiseerd in samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds.

Over het Nationaal Ouderenfonds

Het Nationaal Ouderenfonds zet zich samen met bedrijven en instanties, overheden, donateurs, ambassadeurs, vrijwilligers en medewerkers in voor de samenleving waarin iedere oudere zijn of haar leven leidt zoals hij of zij dat wenst. Onze activiteiten zijn uitnodigend, laagdrempelig en altijd gericht op ontmoeting. Zo helpen wij ouderen in beweging te komen en sociaal actief te blijven. Want: ouder worden doe je samen!


Meer informatie en aanmelden

Het kerstdiner vindt plaats op 24 december, van 17.00 – 20.30 uur in het Cambuur Stadion. Er wordt een stamppottenbuffet verzorgd, er is een bingo en Anneke Douma treedt op. Het diner is gratis en iedereen die het leuk vindt om nieuwe mensen te ontmoeten is welkom. Aanmelden voor het diner kan via info@cambuurverbindt.nl of bel naar 058-2963300.

Rijden onder invloed van cannabis gebeurt het vaakst bij mensen die al stevig blowen.
Veel cannabisgebruikers rijden onder invloed Gezondheid 4 uur geleden
Afbeelding
Uniek historisch dambord werpt nieuw licht op herkomst Fries damspel Cultuur 10 uur geleden
Afbeelding
Friese kunstenaars Wopke van der Heide en Marijke Buurlage exposeren in de Nieuwe Smederij Cultuur 12 uur geleden
Afbeelding
Friesland Pop presenteert: Mini Hiphop Conferentie met het thema "Ladies First" Cultuur 14 uur geleden
Ouderen hebben bepaalde kwaliteiten waardoor ze zich vaak wel redden in het verkeer.
Help, mijn vader is niet meer veilig in het verkeer! Gezondheid 29 apr, 18:00
Afbeelding
Laat heel Fryslân zien hoe fantastisch het is om samen te zingen! Cultuur 29 apr, 09:00
Afbeelding
Stevige dame Floor zoekt een nieuw baasje Verhalen uit de buurt 28 apr, 18:00
Annelies Bondo van Kamers met Aandacht en wethouder Pieter van der Zwan van gemeente Smallingerland bij het carillon in Drachten.
'Kamers met aandacht' gezocht voor jongeren Wonen 28 apr, 15:00