De nieuwe vestiging opent op 11 mei.
De nieuwe vestiging opent op 11 mei. Foto: eigen beeld.

E-Bike Center Heerenveen opent nieuwe vestiging

Zakelijk nieuws

HEERENVEEN - Op 11 mei is het zover, dan opent E-Bike Center Heerenveen haar nieuwe vestiging. De nieuwe winkel ligt aan de Dracht en de Gedempte Molenwijk en staat tegenover de huidige locatie in het centrum van Heerenveen. Dankzij deze uitbreiding heeft E-Bike Center Heerenveen meer ruimte om het ruime assortiment aan e-bikes te laten zien en ontstaat er nieuwe ruimte voor de elektrische bakfietsen en fatbikes.

Elektrische fietsen zijn ongekend populair en inmiddels heb je ze in alle soorten en maten; van de bekende stadsfietsen met een accu onder de pakjesdrager of in het frame, tot mountainbikes en bakfietsen. Groeiend aan populariteit onder jongeren zijn de fatbikes, stoere fietsen met brede banden, een comfortabel zadel (met buddy-seat voor een vriend) en uiteraard elektrisch aangedreven. 


Bij E-Bike Center Heerenveen volgen ze al die ontwikkelingen nauwkeurig en gaan ze mee met de huidige trends. Om dat brede scala aan verschillende elektrische fietsen goed te laten zien, openen ze daarom op 11 mei de nieuwe vestiging, die tussen de Dracht en het Gedempte Molenwijk staat, tegenover hun huidige vestiging. In dit nieuwe pand is er onder andere ruimte om de fatbikes van Knaap en Kobra te laten zien. Eigenaar Ger Kempers: “Dit zijn volledig goedgekeurde fatbikes en voldoen zodoende aan alle Nederlandse veiligheidseisen, maar uiteraard wel met dat herkenbare stoere uiterlijk.” Ook de bakfietsen van Bakfiets.nl krijgen meer ruimte dankzij de nieuwe vestiging. 


Azor en Veloretti

Naast de fatbikes en bakfietsen vind je bij E-Bike Center Heerenveen uiteraard ook andere elektrisch aangedreven fietsen, zoals de fietsen van Azor: “Deze handgemaakte fietsen uit Hoogeveen kun je helemaal zelf samenstellen,” legt Ger uit. “In onze winkel staat een display waarmee je je eigen fiets kan ontwerpen. Bijna alles kies je zelf; van de kleur van het frame en de vorm van je zadel tot de manier hoe je fiets wordt aangedreven.” De winkel is ook de enige winkel die in Zuid-Friesland samenwerkt met het populaire merk Veloretti: “Deze fietsen kun je bij ons komen bekijken en testen. Wanneer je eentje online besteld, maken wij hem rijklaar en kun je het bij ons ophalen. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor onderhoud en reparatie.” E-Bike Center Heerenveen heeft meerdere werkplaatsen voor het onderhoud en de reparatie van bijna alle elektrische fietsen en je kan er ook terecht voor de aankoop van fietsonderdelen en accessoires, zoals helmen en tassen. 

Unieke openingsactie

Op 11 mei opent E-Bike Center Heerenveen officieel haar deuren en dat vieren ze graag met jou. Daarom hebben ze op die dag een aantrekkelijke actie: “De Frappé fiets bieden we alleen deze dag aan voor 3200 euro, in plaats van 3700 euro. Frappé is echt een mooie fiets, aangedreven door de gerenommeerde Bosch Active Line + en uitgerust met onder andere elektrische versnellingen en een aandrijfriem. Het is echt een topfiets!”

Meer ruimte voor onder andere fatbikes en elektrische bakfietsen

Beeld ter illustratie
Odd Fellows Heerenveen organiseren 1 juni een kunst- en antiekveiling Cultuur 11 uur geleden
Afbeelding
Nieuw Ontwikkelperspectief voor de Lelylijn: Op Weg naar 2050 Politiek 18 mei, 15:00
Afbeelding
Voorstelling Romijn Conen bij Revalidatie Friesland Algemeen 18 mei, 12:00
Afbeelding
Boeren overhandigen eerste spandoek aan de provincie Fryslân Agrarisch nieuws 18 mei, 08:00
Afbeelding
De leukste activiteiten tijdens Pinksteren in Friesland Recreatie & Ontspanning 17 mei, 20:00
Afbeelding
Maatschappelijke gift maakt Musical De Tocht toegankelijk voor 2000 kinderen Cultuur 17 mei, 18:00
Robin van Persie in actie tegen sc Heerenveen (2018).
Robin van Persie wordt de nieuwe hoofdtrainer van SC Heerenveen Sport 17 mei, 16:37
Afbeelding
Onderzoek: Dit betaal je in 2024 voor een huwelijksceremonie in Friesland Financieel 17 mei, 15:00