Afbeelding
Foto: Unsplash.com

RondOm Vandaag komt weer met unieke Amateurvoetbalspecial!

Sport

FRIESLAND - RondOm Vandaag komt ook dit jaar weer met een unieke Amateurvoetbalspecial! Op 27 september blikken we met alle clubs uit Leeuwarden, Heerenveen en de Stellingwerven vooruit op het aankomende voetbalseizoen. Aan het woord komen (nieuwe) trainers, spelers, aanvoerders en andere betrokkenen over de ambities voor het nieuwe jaar. Dit wil je absoluut niet missen! 

Voetbal verbindt; net als voetbal heeft RondOm Vandaag als huis-aan-huis krant een belangrijke regiofunctie. Wij ervaren dat er tegenwoordig wel eens (te) weinig aandacht is voor het amateurvoetbal, daarom heeft RondOm besloten om hier verandering in te brengen. Met deze voorbeschouwing op het voetbalseizoen krijg je een unieke update over wat er speelt bij de amateurclubs uit jouw regio. Wie support jij dit jaar? 

In Leeuwarden zijn de meeste clubs weer aan het bouwen. Vele clubs degradeerden en zullen een beter jaar willen draaien. Datzelfde geldt voor Heerenveen, waar succes en tegenslag dichtbij elkaar liggen. En hoe komt het met het zondagvoetbal? In de Stellingwerven heerst daar veel discussie over. Daar praten we met spelers en trainer over het belang van voetbal, waarin clubs de samenwerking zoeken om te blijven bestaan en voetbal mogelijk te (blijven) maken in de regio. Er komt van alles voorbij; Wij wensen u alvast veel leesplezier!

Afbeelding
Column Melissa: Waar mensen werken, worden fouten gemaakt en 'sorry' gezegd Column 16 uur geleden
Afbeelding
Ventileren essentieel om gezond energie te besparen Duurzaamheid 2 dec., 12:00
Afbeelding
Liefde op het eerste gezicht! Column 2 dec., 12:00
Afbeelding
Vijf tips om Sinterklaas te vieren Samenleving 2 dec., 08:00
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Samen verder Column 1 dec., 18:00
Afbeelding
“Beleef een levensechte game bij House of VR!" Zakelijk 1 dec., 12:00
Afbeelding
Weerbaarheidstraining voor sekswerkers in Friesland Zorg & Welzijn 1 dec., 10:00
Afbeelding
Bouw Van der Valk hotel Heerenveen grote stap dichterbij Politiek 1 dec., 10:00