Friezin Laura Vlasblom is vanaf 29 augustus te zien bij Expeditie Robinson.
Friezin Laura Vlasblom is vanaf 29 augustus te zien bij Expeditie Robinson. Foto: Jasper Suyk

Friezin Laura Vlasblom doet mee aan Expeditie Robinson

Samenleving

FRIESLAND - Actrice Laura Vlasblom, geboren in het Friese dorp Drachten, doet mee aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. De meeste mensen zullen Vlasblom kennen als de stem van tekenfiguren uit hun jeugd, zoals Ariël van De Kleine Zeemeermin, Prinses Jasmine van Alladin en Wendy van de film Peter Pan. Vanaf maandag 29 augustus kun je genieten van het 24ste seizoen van het populaire programma, dat te zien is op RTL 4. 

“Tijdens dit 24e seizoen staan leiderschap en de individuele kwaliteiten van de kandidaten meer dan ooit centraal en wordt het weer fysiek en mentaal afzien,” laat RTL in een persbericht weten. “De kandidaten gaan de bikkelharde en zware strijd met elkaar én de elementen aan. Wie houdt zich staande bij individuele proeven en gaat er uiteindelijk met de winst vandoor? Het nieuwe seizoen heeft alleen maar debuterende kandidaten en een gloednieuwe presentator.” Na zijn deelname in 2014 mag Rick Brandsteder samen met Nicolette Kluijver het survivalprogramma presenteren.

Laura Vlasblom 

Laura Vlasblom is dus één van de 21 nieuwe kandidaten. Aan RondOm Vandaag liet ze eerder al weten dat ze maar tot haar tweede in Friesland heeft gewoond, maar nog steeds met veel plezier terugkomt in onze provincie. Vlasbloms carrière begint bij Kinderen voor Kinderen, waarna ze al op jonge leeftijd wordt opgemerkt als stemactrice. Haar eerste rol is die van Wendy, het meisje in de populaire tekenfilmklassieker Peter Pan. Daarna doet ze nog veel meer stemklussen en vertolkt ze onder andere de Nederlandse stemmen van Ariël, Prinses Jasmine, Gloria (de nijlpaard van Madagaskar) en de vele films van Barbie, waarin ze de hoofdrol vertolkt. Ook deed Vlasblom mee aan het Eurovisie Songfestival, met de meidengroep Frizzle Sizzle, waar ze de dertiende plek wisten te veroveren. 

Klik hier voor ons hele interview met Laura Vlasblom.


De deelnemers van het 24 ste seizoen van Expeditie Robinson, met Laura Vlasblom - Jasper Suyk

Andere deelnemers Expeditie Robinson

De kandidaten van ‘Expeditie Robinson’ 2022 zijn (v.l.n.r.): Iliass Ojja (Acteur), Susan Radder (Actrice), London Loy (TV-kok), Laura Vlasblom (Zangeres), Dennis Wilt (Weerman), Liza Sips (Actrice), Thijs Boermans (Acteur), Niels Oosthoek (Presentator), Devrim Aslan (Champion in ‘Beat The Champions’), Rose Bertram (Model), Vincent Vianen (Choreograaf/danser), Juultje Tieleman (YouTuber), Ferry Weertman (Ex-topsporter), Chatilla van Grinsven (Ex-topsporter), Mike Weerts (Acteur), Kirsten Westrik (Presentatrice), Niek Roozen (Acteur), April Darby (Zangeres), Dzifa Kusenuh (Actrice/presentatrice), Harry Piekema (Acteur) en Marion Pauw (Schrijfster).

Afbeelding
Museumnacht in het Kazemattenmuseum Evenement 4 uur geleden
Afbeelding
sc Heerenveen roemloos ten onder in eigen huis tegen Excelsior Sport 9 uur geleden
Afbeelding
RondOm Vandaag komt weer met unieke Amateurvoetbalspecial! Sport 23 sep., 12:00
Afbeelding
27 verenigingen in Heerenveen vanaf zaterdag op pad met Grote Clubactie Sport 21 sep., 12:00
Afbeelding
Gerlof (40) uit Burgum zondagavond door Winston Gerschtanowitz verrast met 679.000 euro Algemeen 18 sep., 13:00
Afbeelding
Scholieren op Kornwerderzand voor berging Lancaster Algemeen 18 sep., 12:45
Afbeelding
sc Heerenveen verliest kansloos van Feyenoord Sport 18 sep., 12:15
Afbeelding
Beter een goede buur, dan... Algemeen 18 sep., 09:00