Op 24 maart 2022 werd Van Dal Mannenmode Heerenveen feestelijk geopend.
Op 24 maart 2022 werd Van Dal Mannenmode Heerenveen feestelijk geopend. Foto: Van Dal Mannenmode

Van Dal mannenmode opent winkel in Heerenveen

Zakelijk

FRIESLAND - Nieuw in Friesland: Van Dal mannenmode opent hier zijn winkel! Na jarenlange verkoop in het Friese Heerenveen heeft Overdiep Mode besloten om het stokje aan Van Dal mannenmode door te geven. 

Het familiebedrijf, dat zich vestigde aan de Dracht 87, ziet Van Dal mannenmode als een ‘formule die past’ in het straatbeeld van Heerenveen. Ze geloven met ruim 70 jaar ervaring in stijlvolle mannenmode evengoed in het bedienen van nieuwe klanten op de vertrouwde manier die Van Dal zo kenmerkt. Het begon namelijk in 1951, toen de heer Van Dal het bedrijf oprichtte in de Enschotsestraat te Tilburg. Indertijd ontstond het motto: “Gewoonweg goed, ook in prijs.” Een standaard waarvanuit het bedrijf nog steeds werkt!

Een ontspannen winkelervaring

Bij Van Dal staat een ontspannen winkelervaring centraal waarbij hun ervaren modeadviseurs je altijd zullen helpen. Geen opgejaagde verkooppraatjes, maar eerlijk en passend advies dat bij jou past. Dat doen ze al in meer dan 30 steden in Midden- en Zuid-Nederland, en nu voor het eerst in Friesland. Extra leuk: Bernard, voormalig eigenaar van Overdiep, is vanaf de feestelijke opening op 24 maart 2022 aan de slag gegaan als filiaalleider van Van Dal Heerenveen! Zodra je een stap in de nieuwe winkel zet, zul je direct in aanraking komen met de vriendelijke sfeer in het stoere, mannelijke interieur. Winkel op je gemak, drink lekker een vers gezette kop koffie en vertel ons waar je naar op zoek bent.

Stijlvolle mode

De stoere mannenmodewinkel beslaat een oppervlakte van 300 m² met beton, stenen muren en industriële elementen. Een gele Fiat 500 knalt te midden van het veelzijdige assortiment. Met deze collectie heeft Van Dal alles in huis om mannen van top tot teen modieus te kleden. Hun exclusieve merk Bartlett zoekt sinds 1972 naar manieren om ieder seizoen te vernieuwen. Het casual en sportieve merk heeft onder meer moderne broeken, spontane overhemden en luchtige zomerjassen. Vele andere merken zoals Max Goodman, Casa Moda, Lerros, Berkelmans en Pioneer verrijken eveneens het assortiment. Zo heb je nog meer stijlvolle keuzes in V-halstruien, vesten, T-shirts, polo’s, petten, riemen, sokken, boxershorts, colberts en schoenen. Daarnaast beschikt Van Dal mannenmode ook over een tijdloze basiscollectie die altijd op voorraad is, zodat je nooit hoeft mis te grijpen op mooie basiskleding.

Van Dal kleurt je zomer

Na het trotseren van winterse regen-, sneeuw- en hagelbuien is het nu eindelijk tijd om de zomer te omarmen. Dat komt goed uit, want Van Dal kleurt je zomer! Kleurrijke bovenkleding contrasteert met vrolijke chino’s en stijlvolle swing pockets. Geel- en blauwtinten voeren de boventoon en dat doen ze met karakter. Gele kleding geeft namelijk meer energie, focus en een opgetogen gevoel, waar blauwe kleding de rust en het vertrouwen bewaakt. Je zult ook veel groene, oranje en diverse lichte kleuren in de collectie terugzien. De collectie wordt onder meer gepresenteerd door hun ambassadeur – en voormalig langebaanschaatser – Rintje Ritsma. Neem snel eens een kijkje!

10% klantenkorting

Deze modieuze kleding is niet alleen een waardevolle toevoeging voor je garderobe, maar is ook nog eens erg betaalbaar. Loyale klanten worden beloond, want je kunt je gratis registreren voor de klantenkaart. Hiermee ontvang je 10% korting op iedere aankoop en is het zelfs geldig op opruimingsprijzen. Tevens ben je als eerst op de hoogte van speciale acties en actueel nieuws omtrent Van Dal. Vraag in de winkel naar de klantenkaart en profiteer van de voordelen!

Beste Winkelketen van Nederland 2021 en 2022

Trots heeft Van Dal Mannenmode twee jaar op rij de prijs van Beste Winkelketen van Nederland in de herenmode categorie mogen ontvangen. Uit deze verkiezingen van ABN AMRO blijkt dat het bedrijf hoog scoort op onder meer lokaliteit en duurzaamheid. Ze vinden het leuk om je daarover te vertellen, maar nog liever laten ze het je ervaren. Kom dus gauw langs bij de winkel aan de Dracht 87 en leer het bedrijf kennen! Van Dal Heerenveen is zes dagen per week geopend; maandag van 12:00 tot 17:30 uur, dinsdag t/m zaterdag van 09:30 tot 17:30 uur en de donderdag zelfs met koopavond tot 20:00 uur.

Van Dal Mannenmode
Van Dal Mannenmode
Op 24 maart 2022 werd Van Dal Mannenmode Heerenveen feestelijk geopend
Van Dal Mannenmode
Afbeelding
Steeds meer boeren in Friesland stappen over op kruidenrijk grasland Agrarisch nieuws 3 uur geleden
Afbeelding
Wie was Abe Lenstra? Sport 3 uur geleden
Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 15 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 17 uur geleden
Op deze plek in Katlijk komt straks een geweldige speeltuin, hopelijk met uw hulp!
Katlijk komt samen voor speel- en ontmoetingsplek Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Achter de doeken van Aerial Yoga Sport 28 mrt, 08:00
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 27 mrt, 20:00
Afbeelding
FryslânDOK: Prins Dokkum Cultuur 27 mrt, 18:00