Afbeelding
Foto: SOS voor Huisdieren Friesland

Je-weet-wel-kater Storm zoekt rustig plekje

Samenleving

FRIESLAND - SOS huisdieren voor Friesland zet zich in om huisdieren die, om wat voor reden dan ook, niet meer thuis kunnen blijven wonen te herplaatsen in een nieuw, liefdevol gezin. Vandaag vragen ze uw aandacht voor kater Storm.

Storm is een gecastreerde kater, geboren in 2015. Storm is het liefst alleen thuis met zijn baasje, want voor de rest hoeft drukte niet voor hem. Als hij teveel lawaai of vreemde mensen hoort, kruipt hij het liefste in zijn mandje. Het is niet zo dat hij krabt en blaast als je hem benaderd, maar hij blijft dan gewoon - voor zijn gevoel - ‘onzichtbaar’ liggen. Hij is zindelijk, is gewend om binnen te verblijven, maar het is mogelijk dat na gewenning hij het ook fijn vind om naar buiten te mogen. 

Hij is andere katten gewend, alleen kom niet aan met een hond want daar is hij ontzettend bang voor. Storm zal best even tijd nodig hebben om te wennen aan een nieuw baasje, maar voelt hij zich thuis, dan is het een leuke kat. Omdat hij wel snel kan schrikken zoeken we voor hem een plekje waar niet teveel drukte is; dus een gezin met kinderen komt voor Storm niet in aanmerking. Is hij eenmaal gewend, dan is het een fijne kat voor zijn baasje: hij is speels en vind het geweldig om achter een prop papier aan te rennen en een pingpongballetje is ook erg favoriet (speelgoed met belletjes vindt hij eng). Ook ligt hij graag uren te slapen in de meest vreemde houdingen. 

Lijkt Storm bij u te passen? Neem dan contact met ons op, dit kan op telefoonnummer 0561-476211 of stuur een mail naar sos.sosdier@outlook.com. Meer informatie vind je op www.sosdier.nl.

Let op: de herplaatsing van Storm wordt georganiseerd door SOS huisdieren voor Friesland. RondOm Vandaag kan en mag geen uitspraken doen over de plaatsing van Storm of andere huisdieren die door de stichting worden herplaatst. Kijk voor de beschikbaarheid van Storm op www.sosdier.nl of neem contact op met de stichting.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
De wereld in boeken: ga op reis vanaf je bank Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Column Ed van Dijk: Nieuwe expo vormen Column 20 uur geleden
Kunstwerk van Janny Zijlstra.
De kunstzinnige levensreis van Janny Zijlstra-Wijnalda Cultuur 23 uur geleden
Afbeelding
Post-covid klachten aangezien voor ouderdomsklachten Zorg & Welzijn gisteren
Afbeelding
Friesland brengt opvallend veel schilders voort Cultuur 27 apr, 08:00
Tenzij er nog kou komt, mogen we veel wespen verwachten dit jaar.
Vooruitzicht wespenoverlast voorlopig niet gunstig Natuur 26 apr, 18:00
Hier de onderscheiding van 'Lid in de Orde van Oranje Nssau'
Uitreiking Koninklijke onderscheidingen Algemeen 26 apr, 15:00
Afbeelding
Start 'Buurtgezinnen': opvoeden doe je samen Zorg & Welzijn 26 apr, 12:00