Energie Service Noord en Koston Noord werken samen.
Energie Service Noord en Koston Noord werken samen.

Deskundig verduurzamen dankzij samenwerking

Duurzaamheid

FRIESLAND - Wat je niet verbruikt, hoef je ook niet op te wekken. Het is één van de eerste lessen die je leert als je je huis wilt verduurzamen. Koston Noord en Energie Service Noord zijn het daar roerend mee eens. Daarom slaan de isolatie-deskundigen van Koston Noord en de ervaren zonnepaneel-plaatsers van Energie Service Noord hun handen ineen. We spreken met Aant Buisman, directeur van Koston Noord, over deze bijzondere samenwerking en de voordelen voor de klant: “Op deze manier zijn onze klanten ervan verzekerd dat ze bij al hun verduurzamende maatregelen op een vakkundige en betrouwbare manier geholpen worden.”

Koston Noord en Energie Service Noord, twee bedrijven met dezelfde mentaliteit en werkinstelling. “Niet lullen maar poetsen,” vat Buisman simpel samen. De directeur van Koston Noord kent de vakmensen van Energie Service Noord nu al een tijdje. “Klantvriendelijkheid en kwaliteit staan ook bij hen hoog in het vaandel. Door samen te werken kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn.” 

De vakmensen van Koston Noord, die zowel particuliere woningeigenaren als bedrijven bijstaan in het isoleren van hun gebouwen, merkten dat veel van hun klanten ook oren hadden naar het plaatsen van zonnepanelen: “We hoorden vaak dat klanten na het isoleren wilden nadenken over zonnepanelen. Dat is ook een logische stap. Door je woning of bedrijfspand te isoleren, zakt je verbruik. Met zonnepanelen bespaar je vervolgens op dat wat je nog wél verbruikt. Andersom geldt dat natuurlijk ook. Wat je niet gebruikt, hoef je ook niet op te wekken.”

Voordelen voor de klant

De mannen van Koston Noord helpen hun klanten graag verder, ook nadat zij hun klus geklaard hebben. Buisman: “Er zijn veel ‘cowboys’ in deze branche, zowel bij isoleerders als bij plaatsers van zonnepanelen. Klanten zien door de bomen het bos niet meer. Met wie kun je in zee gaan? Wie doet zijn werk veilig en goed? Daarom zijn we deze samenwerking aangegaan. Energie Service Noord pakt de klus professioneel en vakkundig aan. Met een vertrouwd gevoel kunnen we ze aanraden bij onze klanten.”

Met een vertrouwd gevoel kunnen we Energie Service Noord aanraden

Zowel Koston Noord als Energie Service Noord zijn in het bezit van verschillende certificaten waarmee ze garanderen dat ze veilig werken met het juiste materiaal. Daarnaast hebben ze tientallen jaren ervaring en zijn ze lid van hun brancheorganisatie. Duidelijke kenmerken waardoor je weet dat je te maken hebt met een betrouwbare partij. Energie Service Noord, dochteronderneming van Montage Service Noord, heeft in de afgelopen twaalf jaren al bijna een miljoen zonnepanelen geplaatst en ook Koston Noord heeft al 46 jaar ervaring in hun werkgebied.

Verduurzamen

Wilt u binnenkort ook uw huis duurzamer maken, bijvoorbeeld omdat u deze winter wilt besparen op uw energierekening, omdat u uw woning deze zomer koeler wilt houden of uw steentje wilt bijdragen aan het beschermen van het milieu? Neem dan contact op met Koston Noord of Energie Service Noord. Samen met u kijken ze welke energiebesparende maatregelen bij u mogelijk zijn. Ga naar www.kostonnoord.nl of naar www.energieservice-noord.nl voor meer informatie.

Wilt u uw huis duurzamer maken?
Beeld ter illustratie
Odd Fellows Heerenveen organiseren 1 juni een kunst- en antiekveiling Cultuur 14 uur geleden
Afbeelding
Nieuw Ontwikkelperspectief voor de Lelylijn: Op Weg naar 2050 Politiek 18 mei, 15:00
Afbeelding
Voorstelling Romijn Conen bij Revalidatie Friesland Algemeen 18 mei, 12:00
Afbeelding
Boeren overhandigen eerste spandoek aan de provincie Fryslân Agrarisch nieuws 18 mei, 08:00
Afbeelding
De leukste activiteiten tijdens Pinksteren in Friesland Recreatie & Ontspanning 17 mei, 20:00
Afbeelding
Maatschappelijke gift maakt Musical De Tocht toegankelijk voor 2000 kinderen Cultuur 17 mei, 18:00
Robin van Persie in actie tegen sc Heerenveen (2018).
Robin van Persie wordt de nieuwe hoofdtrainer van SC Heerenveen Sport 17 mei, 16:37
Afbeelding
Onderzoek: Dit betaal je in 2024 voor een huwelijksceremonie in Friesland Financieel 17 mei, 15:00