Afbeelding

Verduurzamen met HR++ glas; voor wooncomfort, het milieu én uw portemonnee

Bedrijf in beeld

FRIESLAND - Dankzij provinciale en landelijke subsidies wordt het verduurzamen van een woning voor iedereen steeds voordeliger. Eén maatregel die je kan doen om uw woning duurzamer te maken, is om uw huidige ruiten te vervangen en duurzaam HR++ glas te laten plaatsen. Glashandel ‘t Fean plaatst dit glas bij zowel particulieren als bedrijven en weet alles over de duurzame werking van HR++ glas.

Dankzij een special coating is HR++ veel duurzamer dan andere soorten isolatieglas. Er ontsnapt minder warmte, waardoor u minder hoeft te stoken. Goed voor het milieu, uw wooncomfort én uw portemonnee, want met HR++ glas bespaart u al snel een tientje per geplaatste vierkante meter per jaar vergeleken met normaal isolatieglas. Dankzij verschillende subsidies wordt het plaatsen van dit glas ook nog een betaalbaar alternatief voor de meeste woningeigenaren. 

Glashandel ‘t Fean werkt al een aantal jaar met HR++ glas en ziet dat het steeds populairder wordt. Zij maken voor hun klanten op locatie een transparante en vrijblijvende offerte. Gaat de klant akkoord, dan duurt het ongeveer vier tot zes weken voor het glas geplaatst wordt. Glashandel ‘t Fean heeft een klein team en doet alles zelf; van het inmeten tot het bestellen van het glas en de montage. Dat is wel zo fijn voor de klant, want dit zorgt voor korte lijntjes en een persoonlijke aanpak. Glashandel ‘t Fean beschikt ook over een speciale minikraan met glaszuiger om zware glazen op diverse hoogten te kunnen monteren. Voor u het weet zit u er weer warmpjes bij en kan u beginnen met besparen op de energiekosten. 

Naast het leveren van HR++ glas voert Glashandel ‘t Fean nog andere werkzaamheden uit, waaronder het leveren en monteren van kunststof kozijnen en het repareren en vervangen van glas. 

Wilt u weten of HR++ glas een goede optie is om uw woning te verduurzamen? De mannen van Glashandel ‘t Fean komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. 

Ga naar www.glashandeltfean.nl, bel met 0513 769 033 of mail naar info@glashandeltfean.nl.

Afbeelding
Onderzoek: houtworm en boktor zorgen voor meeste overlast in Friesland Natuur 6 uur geleden
Afbeelding
DODENHERDENKING KORNWERDERZAND KAZEMATTENMUSEUM Algemeen 16 uur geleden
Rijden onder invloed van cannabis gebeurt het vaakst bij mensen die al stevig blowen.
Veel cannabisgebruikers rijden onder invloed Gezondheid 30 apr, 18:00
Afbeelding
Uniek historisch dambord werpt nieuw licht op herkomst Fries damspel Cultuur 30 apr, 12:00
Afbeelding
Volop activiteiten in de meivakantie bij Sportstad Heerenveen Sport 30 apr, 10:00
Afbeelding
Inschrijving Schoon Belonen Heerenveen geopend Politiek 30 apr, 08:00
Ouderen hebben bepaalde kwaliteiten waardoor ze zich vaak wel redden in het verkeer.
Help, mijn vader is niet meer veilig in het verkeer! Gezondheid 29 apr, 18:00
Afbeelding
Heerenveen ontvangt 1,75 miljoen subsidie ter ondersteuning van de herontwikkeling van het centrum Politiek 29 apr, 08:00