Afbeelding

RVS Tuinkachel: Wat in een kleine garage in Heerenveenbegint, groeit uit tot groot bedrijf met internationaal succes

Bedrijf in beeld

HEERENVEEN - Tuinkachels, vuurkorven, barbecues, zwembadkachels, je kan het zo gek niet bedenken of OK RVS Tuinkachels en Laswerken uit Heerenveen kan het lassen. Ze ontwerpen en fabriceren hun eigen RVS producten, maar maken ook unieke, custom made ontwerpen voor hun klanten. Het bedrijf, dat ooit klein is begonnen, is inmiddels een begrip in heel Nederland en daarbuiten vanwege hun mooie en kwalitatief uitstekende producten, hun maatwerk en hun flexibele service. 

OK RVS Tuinkachels en Laswerken begint tien jaar geleden als idee van Osman. Destijds werkt hij als lasser in loondienst en ziet hij dat tuinkachels, gemaakt van roestvrijstaal, steeds populairder worden. Hij begint voor zichzelf, eerst nog naast zijn vaste baan. In een kleine garage in Heerenveen werkt hij in zijn vrije tijd aan OK RVS Tuinkachels en Laswerken. 

Een paar jaar later raakt ook Ali Osman betrokken bij het bedrijf en ze besluiten om van twee bestaande bedrijven, één groot samenwerkend bedrijf te maken. Het is een echt familiebedrijf die service hoog in het vaandel hebben staan en de klant altijd centraal zet. Ook met hun hoogwaardige, handgemaakte tuinkachels, vuurkorven en barbecues maken ze indruk. Het bedrijf groeit steeds meer. De locatie waarin ze beginnen wordt al snel te klein. Ze verhuizen hun bedrijf naar een grotere ruimte, maar inmiddels is die ook verruild. In hun nieuwe loods van 1000 vierkante meter worden de kachels gefabriceerd en opgeslagen. 

Custom Made kachels

Wil je een unieke tuinkachel of barbecue, maar ben je zelf niet zo handig? Dan staat OK RVS Tuinkachels en Laswerken voor je klaar. Je kan bij hen terecht met je eigen ontwerpen of je nu enkel wat ruwe schetsen hebt liggen of al een gehele technische tekening hebt kunnen maken. Samen met Osman en Ali Osman kijken jullie naar het ontwerp, verbeteren jullie het hier en daar waarna ze vervolgens voor je aan de slag gaan. Binnen een week is het product dat jij voor ogen had klaar voor gebruik. 

Bij OK RVS Tuinkachels en Laswerken zijn ze flexibel en denken ze graag mee met hun klanten. Zo komt het dat het bedrijf lang niet alleen maar tuinkachels fabriceert. Ze doen nog veel meer. Denk bijvoorbeeld aan een barbecue die aan al jouw wensen voldoet, een vuurkorf die perfect in jouw tuin past of een zwembadkachel die kan worden aangesloten op jouw eigen zwembad. Het kan eigenlijk allemaal. Zo maakte het bedrijf voor een klant een unieke kachel voor binnen, die niet gevuld wordt met hout maar met kaarsen. Voor een andere opdrachtgever last het bedrijf een reclamebord in de vorm van een fiets, uiteraard helemaal gemaakt van RVS materialen. 

OK RVS Tuinkachels en Laswerken creëert niet alleen producten, maar repareert ze ook. Ze draaien hun hand niet om voor lasklussen in verschillende vormen en maten. Zo was er laatst nog iemand die bij het bedrijf terecht kon voor het lassen van de uitlaat. Mensen die een goede lasser nodig hebben, mogen altijd even contact opnemen met het bedrijf. Ze kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.

Handgemaakte producten

OK RVS Tuinkachels en Laswerken ontwerpen ook hun eigen producten. Op hun website www.rvstuinkachel.nl vind je hun mooie producten. Het bedrijf werkt bewust met roestvrijstaal. Dat is namelijk een duurzaam materiaal dat niet wordt aangetast door hitte of neerslag. De zilverkleurige kachels verkleuren door het vuur naar een prachtige, rijke bronskleur, maar de zwarte kachels die zij behandelen met een vuur- en watervaste verf behouden altijd hun zwarte kleur. De RVS producten van OK RVS Tuinkachels en Laswerken zijn misschien iets duurder dan de producten die je vindt in de grotere bouwmarkten, maar vanwege de lange levensduur en de hoogwaardige producten betaalt dat zich uiteindelijk terug. Het is een eenmalige investering waar je nog jaren plezier van kan hebben en gedurende die jaren een showstopper in elke tuin kan zijn. Daarom krijg je ook standaard vijf jaar garantie op hun producten. 

Showroom en bezorging

Ben je benieuwd naar het werk van OK RVS Tuinkachels en Laswerken? Neem dan eens een kijkje op de website www.rvstuinkachel.nl of neem contact op, door te bellen met 06 1662 6389 of te mailen met info@lasserheerenveen.nl. Het bedrijf deelt op Facebook en Instagram ook veel inspiratie en bijzondere projecten. Wil je de kachels in het echt zien, dan kan dat in hun showroom aan Blauwgras 41 in Heerenveen. Ze bezorgen hun producten bovendien met hun eigen bezorgservice door heel Nederland, maar kunnen die ook met een onafhankelijk postbedrijf laten bezorgen. Ze luisteren graag naar jouw voorkeur. 

Unieke samenwerking

Wat ook uniek is aan dit Heerenveense bedrijf, is dat het samen opereert met AKEO Allround Bouw. Osman en Ali Osman zijn dus zowel ervaren en bekwame lassers, als gedreven bouwers met oog voor detail. Bij AKEO Allround Bouw kun je terecht voor al uw dakwerk en timmerwerk. De heren dekken hun daken zowel met bitumen dakbedekking, als met EPDM. Van beide materialen hebben ze veel kennis in huis, dus ze kunnen je goed adviseren over welk materiaal het beste bij jouw dak past. Uiteraard kun je ook bij hen terecht voor onder andere daktrimmen, het aanbrengen van dakisolatie, het plaatsen van een lichtkoepel, een dakdoorvoer of een stadsuitloop voor waterafvoer en nog veel meer. 

Osman en Ali Osman doen ook geregeld timmerwerk voor hun klanten. Zo vervangen en renoveren ze gevelwerk, kunnen ze hout of kunststof terrasvlonders aanbouwen en plaatsen ze onder andere kozijnen, dakkapellen en veranda’s. Echte alleskunners dus. Neem vooral ook eens een kijkje op hun website, www.akeobouw.nl, om te zien wat zij voor je kunnen betekenen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
sc Heerenveen bindt ook Almere City aan zegekar en boekt derde thuisoverwinning op rij Sport 4 uur geleden
Afbeelding
Column Melissa: Waar mensen werken, worden fouten gemaakt en 'sorry' gezegd Column 3 dec., 12:00
Afbeelding
Ventileren essentieel om gezond energie te besparen Duurzaamheid 2 dec., 12:00
Afbeelding
Liefde op het eerste gezicht! Column 2 dec., 12:00
Afbeelding
Vijf tips om Sinterklaas te vieren Samenleving 2 dec., 08:00
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Samen verder Column 1 dec., 18:00
Afbeelding
“Beleef een levensechte game bij House of VR!" Zakelijk 1 dec., 12:00
Afbeelding
Weerbaarheidstraining voor sekswerkers in Friesland Zorg & Welzijn 1 dec., 10:00