Gastvrouw Bonita Heerenveen Jannie Bos (midden) met haar collega's.
Gastvrouw Bonita Heerenveen Jannie Bos (midden) met haar collega's. Foto: RondOm Vandaag

Alles voor de stijlvolle en zelfbewuste vrouw!

Algemeen

HEERENVEEN - Onlangs heeft de modewinkel Bonita haar deuren geopend in het centrum van Heerenveen. Sinds 23 februari kun je aan de Dracht 67 terecht voor modieuze en vrouwelijke dameskleding. Bonita heeft al meer dan vijftig jaren ervaring op het gebied van stijlvolle mode en heeft inmiddels rond de 450 filialen en 50 shop-in-shops in Duitsland, Nederland, Oostenrijk en Zwitserland. Nu verreikt dus ook een Bonita-winkel het Heerenveense centrum. 

Bonita staat al meer dan vijftig jaar voor stijlvolle mode die vrouwelijke en moderne vrouwelijkheid uitstraalt. Hun klanten zijn kwaliteits- en modebewuste vrouwen die precies weten wat ze willen en ook met hun kledingkeuze hun persoonlijke stijl onderstrepen. 

Modern, chic en authentiek, de mode moet hun individuele karakter naar voren brengen. De klanten van Bonita hechten veel waarde aan combineerbaarheid, kwaliteit en perfecte pasvormen.

“Voor mij heeft stijl niets met mode te maken. Stijl - dat
betekent de moed van het eigen karakter hebben en de eigen persoonlijkheid
belijden.” - Tom Ford

Met vierentwintig nieuwe collecties per jaar biedt Bonita onze klanten precies de perfecte snit, de hoogwaardige afwerking en de flexibiliteit die zij van kleding verwachten. De looks zijn authentiek, eigentijds, gemakkelijk te combineren en versterken de natuurlijke schoonheid van de drager. Aangevuld met accessoires in bijpassende kleuren en stijlen zijn Bonita klanten op elk moment perfect en toch nonchalant gekleed. 

Naast hoogwaardige en aantrekkelijke kleding hecht Bonita evenveel waarde aan een uitstekende klantenservice en een prettige winkelsfeer. Want Bonita wil meer zijn dan een modefabrikant. Ze willen een inspirerende partner zijn voor onze klanten. Daar staat het competente advies van de Bonita teams in de uitnodigende en moderne Bonita winkels voor. U vindt Bonita op centrale locaties in meer dan 450 steden in Duitsland en in de buurlanden Oostenrijk, Zwitserland, Nederland en natuurlijk online op bonita.de.

Ons DNA: Kwaliteit - Vertrouwen - Inspiratie - Advies

Stijlvol, zelfbewust en casual als hun klanten, staat Bonita voor mode die hoogwaardig, aantrekkelijk en duurzaam is. Ze willen dat je jarenlang plezier hebt van je favoriete item. Dit wordt ook gegarandeerd door ons principe “Van idee tot winkel”. Bij Bonita wordt de hele waardeketen - van ontwerp tot eindproduct - bewaakt door de experts in het hoofdkantoor in Hamminkeln (NRW). Zo houden zij ons aan de kwaliteitsbelofte die hen al meer dan vijftig jaar trouwe en tevreden klanten oplevert.

Kom eens langs!

Ben jij een modebewuste vrouw die houdt van kleding die goed zit, hoogwaardig en duurzaam gemaakt en ook nog eens supermodieus is? Dan moet je zeker een langs gaan bij Bonita aan de Dracht 67 in Heerenveen. Let op! Op Google staat dat de winkel permanent gesloten is. Dit klopt dus niet!

Afbeelding
Bonita staat voor mode die hoogwaardig, aantrekkelijk en duurzaam is.
Afbeelding
In het wild uitgestorven hertensoort geboren in AquaZoo Leeuwarden Natuur 24 minuten geleden
Afbeelding
Provincie investeert bijna 300.000 euro in 80 jaar vrijheid Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Stichting Maatschappelijk Gamen brengt gamende jongeren met 'Koning Van' dichterbij de maatschappij Evenement 6 uur geleden
Het team van Elina's Salon, sinds kort te vinden in 't HuiZ.
Straal door innerlijk en uiterlijk welzijn Gezondheid 8 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: Hier worden in Friesland de meeste fietsen gestolen Algemeen gisteren
Afbeelding
Treinen en bussen ook in Fryslân 3 minuten stil Algemeen gisteren
Afbeelding
''Beachvolleyballen zit weer in de lift'' Sport 19 apr, 14:00
Ritske en zijn dochter Binnie in de showtuin van Poelman Bestratingen.
Poelman Bestratingen viert 25-jarig jubileum Algemeen 19 apr, 12:00