Afbeelding

Friesland Vitaal opent winkel in Heerenveen mét hulpmiddelen-uitleen

Algemeen

HEERENVEEN - Friesland Vitaal, deskundig op het gebied van zorghulpmiddelen, heeft een nieuwe winkel aan de Burgemeester Valkemaweg 38 in Heerenveen. Naast hun grote assortiment nieuwe zorghulpmiddelen, zoals rollators, krukken en scootmobiels, vindt u hier ook een uitleen voor mensen die een hulpmiddel slechts tijdelijk nodig hebben. 

Vanuit hun winkel in Sneek (Alexanderstraat 8) staat Friesland Vitaal al jaren klaar voor mensen die, om wat voor reden dan ook, een zorghulpmiddel nodig hebben. Veiligheid, betrokkenheid en persoonlijke service staat bij hen centraal. Hun producten zijn altijd van de allerbeste kwaliteit en voldoen aan de meest strenge veiligheidseisen. Daarnaast vinden ze het ontzettend belangrijk dat hun klanten met het perfecte hulpmiddel de deur uitgaan. Daarom geven ze eerlijk advies en komen ze graag bij u thuis langs om de situatie goed in te schatten. Zijn er veel drempels? Gaat u veel op pad in de stad of in de natuur? Dat zijn allemaal factoren die worden meegewogen. 

Uiteraard zorgt Friesland Vitaal er ook voor dat hun klant veilig de weg op kan. Ze verzorgen altijd een duidelijke en uitgebreide instructie waarin niet alleen de gashendel en de rem wordt aangewezen, maar waarbij u écht leert hoe de scootmobiel werkt en hoe u hem veilig kan gebruiken. Daarnaast regelen zij ook een vaardigheidscursus van een gediplomeerd rijinstructeur. Zo weet u zeker dat u met een vertrouwd gevoel weer op pad kan.

Sinds december 2021 heeft Friesland Vitaal ook een winkel aan de Burgemeester Valkemaweg 38 in Heerenveen. Hier vindt u, naast hun uitgebreide assortiment nieuwe hulpmiddelen ook een hulpmiddelen-uitleen. Heeft u tijdelijk een hulpmiddel nodig, dan voorzien zij u graag van deskundig en helder advies. Uiteraard kunt u ook hier vertrouwen op de haal- en brengservice.

Friesland Vitaal 

Burgemeester Valkemaweg 38, Heerenveen
Alexanderstraat 8, Sneek
www.frieslandvitaal.nl
06-14406031

Afbeelding
Onderzoek: houtworm en boktor zorgen voor meeste overlast in Friesland Natuur 11 uur geleden
Afbeelding
DODENHERDENKING KORNWERDERZAND KAZEMATTENMUSEUM Algemeen 21 uur geleden
Rijden onder invloed van cannabis gebeurt het vaakst bij mensen die al stevig blowen.
Veel cannabisgebruikers rijden onder invloed Gezondheid 30 apr, 18:00
Afbeelding
Uniek historisch dambord werpt nieuw licht op herkomst Fries damspel Cultuur 30 apr, 12:00
Op je laptop kun je goed research doen naar de oorlog in jouw buurt.
Op zoek naar de oorlog van Drachten Historie 30 apr, 08:00
Ouderen hebben bepaalde kwaliteiten waardoor ze zich vaak wel redden in het verkeer.
Help, mijn vader is niet meer veilig in het verkeer! Gezondheid 29 apr, 18:00
Afbeelding
Lintjesregen 2024 Smallingerland Algemeen 29 apr, 09:00
Afbeelding
Stevige dame Floor zoekt een nieuw baasje Verhalen uit de buurt 28 apr, 18:00