Afbeelding
Foto: Bankenboer.nl

Bankenboer.nl maakt nieuwe banken voor iedereen toegankelijk

Zakelijk

DRACHTEN - Een nieuwe bank voor iedereen toegankelijk maken; dat was het doel van ondernemer Tim Wieldraayer. Met de webshop Bankenboer.nl is die wens werkelijkheid geworden. Ben jij op zoek naar een nieuwe hoekbank? Neem dan gauw een kijkje in de webshop, maak een afspraak en kom proefzitten in de prachtige showroom aan Het Zuid 31 in Drachten. Tim vertelt hoe het precies werkt. 

“Wij willen met Bankenboer.nl een bankenboer voor iedereen zijn”, legt Tim uit. “Een bank is een heel persoonlijk item in je huis en als het even kan, koop je zoiets het liefst natuurlijk niet gebruikt. Helaas was dat lang niet voor iedereen mogelijk, waardoor ik op het idee kwam om Bankenboer.nl op te zetten.” 

Bankenboer.nl koopt de banken direct bij de fabriek in, zodat de webshop goede kwaliteit banken tegen een scherpe prijs kan aanbieden. Bovendien maakt Tim het mogelijk om jouw nieuwe bank in termijnen te betalen. “We hebben een betaalmethode ingericht waarmee je van 3 tot 36 maanden kunt betalen. Zo kun je in hele kleine termijnen al een mooie nieuwe bank betalen. Dat is bijvoorbeeld ideaal voor studenten die voor het eerst een bank willen kopen”, vertelt Tim enthousiast. 

Daarnaast biedt Bankenboer.nl een ruim assortiment, met passende modellen in allerlei soorten en maten. “Er is voor iedereen wel een geschikte bank te vinden. De modellen worden geleverd in verschillende stoffen en kleuren. Op die manier kun je jouw favoriete bank helemaal naar eigen smaak aanpassen.” 

Het belangrijkste is natuurlijk dat de bank lekker zit. “Kom daarom vooral proefzitten in onze showroom (van 09:00 tot 22:00, zeven dagen per week geopend op afspraak). Vanwege de ruime voorraad is het in vele gevallen zelfs mogelijk om de bank direct mee kunt nemen. Zo niet, dan kunnen we de bank binnen 3 tot 6 weken leveren. Je kunt de bank ophalen en gebruik maken van onze (gratis) leenaanhanger, maar ook is er in overleg bezorging mogelijk.”

Bankenboer.nl, Het Zuid 31, Drachten
E-mail:
info@bankenboer.nl
Tel: 0512 - 35 83 70
Tel: 06-43818430

Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 10 uur geleden
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Rein Albert Ferwerda op piano en orgel in de Doopsgezinde Kerk in Drachten Evenement 18 uur geleden
Afbeelding
TV-serie Tot het Einde Gezondheid 20 uur geleden
Afbeelding
Makelaar en taxateur Yvette Westerhof denkt mee over duurzaamheid Zakelijk nieuws 22 apr, 18:00
Afbeelding
Orgelconcert Eeuwe Zijlstra in Grote Kerk Drachten Evenement 22 apr, 12:00
Afbeelding
Geen punten voor ONT in Ryptsjerk Sport 22 apr, 10:00