Afbeelding
Foto: Het Rouwcafé

Rouwcafé op 28 september om 20.00 in De Sluisfabriek te Drachten

Evenement

DRACHTEN - Het Rouwcafé, een plek die mensen verbindt in rouw en verlies. Waar je even samen kunt zijn, een kopje koffie kunt drinken, een praatje kunt maken, eventueel verdriet kunt delen, informatie kunt krijgen, een luisterend oor kunt vinden, ervaringen kunt uitwisselen, vragen kunt stellen, gewoon mag zijn en misschien zelfs vriendschappen kunt sluiten.

Organisatie

Op donderdag 28 september om 20:00 uur gaan na de zomerstop, de deuren weer open van het Rouwcafé in de Sluisfabriek. Georganiseerd door Erna Jansen van Erna Jansen Uitvaartzorg in samenwerking met Trea Westra van De Sluisfabriek.

Wat is Het Rouwcafé?

Het Rouwcafé is een plek voor iedereen die te maken heeft met verlies en rouw in de breedste zin van het woord. Het is een laagdrempelig en vooral ook informeel samenzijn. “We streven er naar om het Rouwcafé 4 keer per jaar te organiseren. Wanneer er meer behoefte is aan bijeenkomsten en komt er input van bezoekers, dan geven we daar natuurlijk gehoor aan.”

Tijdens deze bijeenkomst zal Janna Atsma, van praktijk ZielsStroom, (Integraal Holistische Massagetherapie) vertellen over de impact van rouw en verlies op ons lichaam en hoe we daarmee om kunnen gaan. Jannie Boomsma zal een mooi en toepasselijk lied ten gehore brengen. Iedereen is welkom.

Meld je aan!

“We zouden het op prijs stellen uw aanmelding, met hoeveel personen u komt, via de e-mail te ontvangen: info@sluisfabriek.nl.”

Deelname is gratis en vrijblijvend.

Afbeelding
Swingin' Christmas: jazz & chansons centraal in kerstvoorstelling The Legends Algemeen 1 uur geleden
Afbeelding
SC Cambuur vergeet zichzelf te belonen tegen FC Eindhoven Sport 4 uur geleden
Afbeelding
Column Melissa: Waar mensen werken, worden fouten gemaakt en 'sorry' gezegd Column 3 dec., 12:00
Afbeelding
Kerstconcert 'Ljocht' in Grote Kerk Drachten Cultuur 3 dec., 08:00
Afbeelding
Disco Tropicana, DeWolff en Living Colour in Iduna Cultuur 2 dec., 18:00
Afbeelding
Bibliotheken blijven helpen bij toeslagen en belastingen Samenleving 2 dec., 15:00
Afbeelding
Vijf tips om Sinterklaas te vieren Samenleving 2 dec., 08:00
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Samen verder Column 1 dec., 18:00