Afbeelding

Valentijnsdag, de dag van de liefde. Tips voor singles.

Column

Misschien wel confronterend, die dag van de liefde waarbij alle winkels vol liggen met kaarten, chocolade ed. Wellicht zou jij ook zo graag een relatie willen. Dan is het nu misschien wel een goed moment om hier eens even goed bij stil te staan en een plannetje te maken hoe je die liefde gaat vinden! Want 1 ding is zeker, als je niets doet, gebeurt er niets. Dus trek de stoute schoenen aan en ga ervoor! De prins of prinses belt helaas niet spontaan aan.

De volgende tips zou je kunnen proberen:
• Stuur die leuke man of vrouw een Valentijnskaart. Je hoort het misschien wel anoniem te doen, maar toch zou ik laten weten wie je bent want alleen dan kan hij of zij reageren.
• Rondom Valentijnsdag wordt er vanalles georganiseerd van wijnproeverijen voor singles tot etentjes en doe hier aan mee. Je hebt niets te verliezen!
• Vraag aan je vrienden en collega’s of zij nog een leuke vrouw of man voor jou weten, de meeste mensen vinden het heel leuk om mee te denken.
• Pak het serieus aan en schakel een relatiebemiddelingsbureau in en kom zo in contact met mensen die echt bij jou passen.

Kortom, zet een stap en dan komt die leuke man of vrouw vast op jouw pad!

Wil je ook gelukkig worden in de liefde en wil je hierbij een steuntje in de rug? Neem dan eens contact met mij op, ik help je graag! Tel: 0513-201007, www.geppyness.nl of geppy@geppyness.nl

Geppy Visser-de Jong is datingcoach en matchmaker. Ze zorgt ervoor dat mensen weer gelukkig worden in de liefde. Ze vindt het leuk om haar belevenissen en tips te delen. 

Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 11 uur geleden
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Rein Albert Ferwerda op piano en orgel in de Doopsgezinde Kerk in Drachten Evenement 19 uur geleden
Afbeelding
TV-serie Tot het Einde Gezondheid 21 uur geleden
Afbeelding
Makelaar en taxateur Yvette Westerhof denkt mee over duurzaamheid Zakelijk nieuws 22 apr, 18:00
Afbeelding
Orgelconcert Eeuwe Zijlstra in Grote Kerk Drachten Evenement 22 apr, 12:00
Afbeelding
Geen punten voor ONT in Ryptsjerk Sport 22 apr, 10:00