Afbeelding

Valentijnsdag, de dag van de liefde. Tips voor singles.

Column

Misschien wel confronterend, die dag van de liefde waarbij alle winkels vol liggen met kaarten, chocolade ed. Wellicht zou jij ook zo graag een relatie willen. Dan is het nu misschien wel een goed moment om hier eens even goed bij stil te staan en een plannetje te maken hoe je die liefde gaat vinden! Want 1 ding is zeker, als je niets doet, gebeurt er niets. Dus trek de stoute schoenen aan en ga ervoor! De prins of prinses belt helaas niet spontaan aan.

De volgende tips zou je kunnen proberen:
• Stuur die leuke man of vrouw een Valentijnskaart. Je hoort het misschien wel anoniem te doen, maar toch zou ik laten weten wie je bent want alleen dan kan hij of zij reageren.
• Rondom Valentijnsdag wordt er vanalles georganiseerd van wijnproeverijen voor singles tot etentjes en doe hier aan mee. Je hebt niets te verliezen!
• Vraag aan je vrienden en collega’s of zij nog een leuke vrouw of man voor jou weten, de meeste mensen vinden het heel leuk om mee te denken.
• Pak het serieus aan en schakel een relatiebemiddelingsbureau in en kom zo in contact met mensen die echt bij jou passen.

Kortom, zet een stap en dan komt die leuke man of vrouw vast op jouw pad!

Wil je ook gelukkig worden in de liefde en wil je hierbij een steuntje in de rug? Neem dan eens contact met mij op, ik help je graag! Tel: 0513-201007, www.geppyness.nl of geppy@geppyness.nl

Geppy Visser-de Jong is datingcoach en matchmaker. Ze zorgt ervoor dat mensen weer gelukkig worden in de liefde. Ze vindt het leuk om haar belevenissen en tips te delen. 

Afbeelding
Stevige dame Floor zoekt een nieuw baasje Verhalen uit de buurt 4 uur geleden
Zomer
Zomerpakkettenactie Present Smallingerland Algemeen 7 uur geleden
Afbeelding
In deze Friese gemeente staan de meeste energiezuinige huizen Duurzaamheid 10 uur geleden
Afbeelding
De wereld in boeken: ga op reis vanaf je bank Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Column Ed van Dijk: Nieuwe expo vormen Column 27 apr, 15:00
Kunstwerk van Janny Zijlstra.
De kunstzinnige levensreis van Janny Zijlstra-Wijnalda Cultuur 27 apr, 12:00
Afbeelding
Post-covid klachten aangezien voor ouderdomsklachten Zorg & Welzijn 27 apr, 10:00
Afbeelding
Friesland brengt opvallend veel schilders voort Cultuur 27 apr, 08:00