Afbeelding
Foto: Afslankstudio Leeuwarden

Snel een strakker lijf met Afslankstudio Leeuwarden

Zakelijk

LEEUWARDEN – Een strak lijf zonder al te veel overtollige kilo’s. Wie droomt er niet van? Toch vechten veel vrouwen en mannen al jaren tegen hun gewicht en met hun figuur. Voor de zoveelste keer aan een dieet beginnen of weer de moed verzamelen om nu echt vaker naar de sportschool te gaan. Helaas blijft het gewenste resultaat vaak uit. Afslankstudio Leeuwarden is het adres waar je wel zichtbaar resultaat boekt, zonder streng dieet. Hoe? Door onze EPS-methode, deze is gebaseerd op stroom en water in combinatie met infrarode straling.

Al ruim 14 jaar runt Rika Boonstra een afslankstudio, eerst in de Wilp en nu ook in Leeuwarden. Met succes. Vrouwen en mannen uit de wijde omgeving weten haar te vinden wanneer ze een beter figuur willen en hun overtollige kilo’s willen zien verdwijnen. En dat is niet zo vreemd, want je ziet snel resultaat bij Afslankstudio Leeuwarden. Het geheim? Een machine die je buik-, been- of bilspieren traint en de energie uit je vetcellen haalt terwijl je comfortabel stilligt in een luxe behandelstoel. De vetcellen krimpen vervolgens, je spieren worden sterker en je lichaamsomvang neemt af. Deze EPS-methode bezorgt je dus binnen korte tijd een strakker lijf. Rika Boonstra: “En het mooie is dat je daar eigenlijk niets voor hoeft te doen, de EPS-methode doet het werk en de klant hoeft na de behandeling alleen wat extra water te drinken om de afvalstoffen af te voeren uit het lichaam. Dit samen zorgt voor een gegarandeerd resultaat. Na 12 behandelingen zal er altijd sprake zijn van minimaal 1 kledingmaat minder”.

En in de stoel van Rika is het geen straf. In de luxe salon is het prima toeven. In een leuke, professionele en ontspannen omgeving met 1 op 1 contact is de sfeer relax te noemen. “Mensen kunnen hier centimeters verliezen op de plaatsen waar ze dat ook echt willen. Ook dat laatste randje.” Ook de mensen met een slappe huid zullen verbetering zien en merken. Deze wordt namelijk snel zichtbaar strakker. Mensen met rugklachten zullen door de spierversterking van de EPS-methode zich sterker en dus beter voelen. En dat allemaal in nog geen 20 minuten per behandeling. Deze behandeling staat gelijk aan 2 a 3 uur buikspieroefeningen doen. 

En? Overtuigd of gewoon nieuwsgierig?

Even bellen: 06-37286175, of kijk even op afslankstudioleeuwarden.nl

Afbeelding
Steeds meer boeren in Friesland stappen over op kruidenrijk grasland Agrarisch nieuws 1 uur geleden
Mirjam, Klaske en Tineke vertellen trots over de stappen die de praktijk heeft gezet.
Verloskundigenpraktijk Wolkom: "Voor elke ouder en iedere baby een kansrijke start" Gezondheid 1 uur geleden
Afbeelding
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen Natuur 13 uur geleden
Het afkoppelen van de regenpijp.
Week van de Groene Tuin helpt Friezen op weg om tuin te vergroenen Natuur 15 uur geleden
De leden van Agora Club Súd East Fryslân houden van 4 t/m 25 april een online veiling via hun Facebookpagina. De opbrengst is bestemd voor een beleeftafel voor Odensehuis Dirk Baron in Drachten.
Agora Club 14 houdt online veiling voor Odensehuis Dirk Baron Verhalen uit de buurt 18 uur geleden
Afbeelding
ALDI Drachten tijdelijk dicht voor verbouwing Verhalen uit de buurt 21 uur geleden
De zoontjes van Edson en Majelien op plek twee en drie.
Sportschool Idrissi met eerste plek naar huis Sport 28 mrt, 08:00
Afbeelding
Campagne Doortrappen feestelijk van start Gezondheid 27 mrt, 20:00