Afbeelding

Verzorgingsproducten gezocht voor Weggeefkast Bibliotheek

Algemeen

In de Weggeefkast in de Bibliotheek Drachten staan verzorgingsproducten die gratis meegenomen mogen worden door inwoners die het nodig hebben. De bibliotheek is op zoek naar extra verzorgingsproducten voor in deze Weggeefkast. Heb je producten over die je zelf niet gebruikt? Doneer ze aan de Weggeefkast.

“We zijn een bibliotheek voor iedereen in de samenleving. Er komen hier mensen die iets nodig hebben. En mensen die iets kunnen missen. Via de Weggeefkast willen we die mensen met elkaar verbinden.” In de Weggeefkast staan verzorgingsproducten. “Als er structureel te weinig geld in een gezin is, dan zijn shampoo, wc-papier en maandverband luxeproducten”, aldus Dinie van der Velde, aanjager aanpak laaggeletterdheid bij Bibliotheek Drachten.

Iets over? Iets nodig?

Kun je wel iets gebruiken uit de kast? Kom gerust langs. De Weggeefkast staat bij de tijdschriften op de begane grond van de bibliotheek.

Heb je zelf nog ongeopende verzorgingsproducten die je niet gebruikt? Geef ze af bij de servicebalie in de bibliotheek. Naast de inbreng van bezoekers leveren ook De Voedselbank en het Armoedefonds verzorgingsproducten aan.

Afbeelding
1,3 miljoen euro beschikbaar voor nieuwe woonruimte door herbestemming Duurzaamheid 11 uur geleden
Afbeelding
Eerste actie Agora Club Súd East Fryslân i.o. levert € 1500,- op voor Blooming Bakery en Fier Samenleving 13 uur geleden
Afbeelding
Veel geslaagden bij Crescendo Drachten Verenigingen 16 uur geleden
Afbeelding
Vraag vóór 1 september 2022 je huur- of zorgtoeslag over 2021 aan Financieel 19 uur geleden
Afbeelding
Supportersvereniging:Het Groene Legioen Sport 21 uur geleden
Afbeelding
Wie worden de Olympische helden van de Toekomst Sport 30 jun, 18:00
Afbeelding
GGD Fryslân in Drachten gaat verhuizen Algemeen 30 jun, 12:00
Afbeelding
Familie Kleinhuis van onschatbare waarde voor korfbalvereniging: ‘Het voelt niet als werk’ Sport 30 jun, 10:00