Afbeelding

Carwash Correct in Oosterwolde wordt overgenomen

Zakelijk

OOSTERWOLDE - Per 1 mei wordt Carwash Correct in Oosterwolde na 12 jaar overgenomen. De carwash zal vanaf dan gerund worden door nieuwe gezichten.

De carwash wordt overgekocht door Hassan Zankana en Gabat Rajab. De dagelijkse leiding zal vooral berusten op Rawand Zankana, die zich tevens met zijn fitnessapparatuurbedrijf Twenty4Fitness zal vestigen in het aansluitende pand. Verder zal Miran Zankana achter de schermen samen met Rawand verantwoordelijk zijn voor de strategische en commerciële ontwikkeling van het autowascentrum.

Wassen zonder krassen

De wasstraat heeft een ruime opzet en beschikt over twee moderne high speed rollovers van Istobal. De foamborstels in combinatie met 100% osmosewater, afkomstig uit eigen bronboring mét zuiveringssysteem, zorgen voor een glanzend schoon en krasvrij resultaat. De voorwas wordt wel nog altijd gedaan met de hand en dat zal zo blijven. “Het is een stukje extra service. We merken niet alleen dat klanten dat waarderen, maar het geeft ook garantie op een perfect eindresultaat”, laat Miran weten. 

Carwash Correct beschikt naast twee automatische rollovers ook over twee wasboxen, waar men zélf de auto kan wassen. Voor degenen die een stap verder willen gaan, is het ook mogelijk om je auto compleet te laten reinigen, poetsen of detailen.

De toekomst

Op de vraag of er veel zal veranderen zijn Hassan en Gabat duidelijk: “Vooralsnog willen we zoveel mogelijk laten zoals het is. Dat is niet alleen fijn voor de klanten, maar geeft ons ook de ruimte om alles en iedereen goed te leren kennen.” Wel zijn er genoeg ambities: “We zien dat het bedrijf veel potentie heeft en gaan de toekomst met veel vertrouwen tegemoet”, aldus Rawand. 

Kom langs bij Carwash Correct

Benieuwd naar de autowasstraat? Carwash Correct verwelkomt u graag en is te vinden op Buurstede 13 in Oosterwolde. 

Afbeelding
Museumnacht in het Kazemattenmuseum Evenement 3 uur geleden
Afbeelding
sc Heerenveen roemloos ten onder in eigen huis tegen Excelsior Sport 8 uur geleden
Afbeelding
RondOm Vandaag komt weer met unieke Amateurvoetbalspecial! Sport 23 sep., 12:00
Afbeelding
“De promotie is een logisch gevolg van positieve ontwikkelingen in de club" Sport 22 sep., 17:04
Afbeelding
15 verenigingen uit Ooststellingwerf vanaf zaterdag op pad met de Grote Clubactie Sport 22 sep., 12:00
Afbeelding
11 verenigingen in Weststellingwerf vanaf zaterdag op pad met Grote Clubactie Sport 21 sep., 12:00
Afbeelding
Zwaargewonde bij bedrijfsongeval Appelscha Politiek 19 sep., 15:30
Afbeelding
Moluks feest Pasar Maluku in Winkelhart Oosterwolde Evenement 19 sep., 08:00