Nathan Oosterhof met de Carver, die Domino's Pizza Oosterwolde gaat gebruiken voor bezorging.
Nathan Oosterhof met de Carver, die Domino's Pizza Oosterwolde gaat gebruiken voor bezorging.

Maak kennis met Nathan Oosterhof, de jonge ondernemer achter Domino’s Pizza Oosterwolde

Algemeen

OOSTERWOLDE - Op 27 juni opent Domino’s Pizza een vestiging aan de Stationsstraat 8 in Oosterwolde! Vanaf dan kunnen ook de inwoners van Oosterwolde genieten van het brede assortiment, de klantgerichte service én de bewuste producten waarmee Domino’s Pizza in heel Nederland en daarbuiten bekend is geworden. Aan het roer staat ondernemer Nathan Oosterhof. Hij opende vorig jaar in Wolvega een Domino’s Pizza en is dus al een bekend gezicht in de regio. RondOm de Stellingwerven mag langskomen in zijn winkel en praat met hem over zijn passie voor het concept, zijn ideeën over de nieuwe vestiging en de mogelijkheden in Oosterwolde. 

De 26-jarige ondernemer Nathan Oosterhof groeit op in Heerenveen en start als hij tiener is met een bijbaantje bij Domino’s Pizza Heerenveen, eerst als pizzamaker en later als leidinggevende. Daar begint zijn passie voor het concept: “De kracht van Domino’s Pizza is dat je voor een relatief lage prijs een goed product kan krijgen, wat ook nog eens supersnel bij je aan de deur wordt bezorgd.” 

Hoewel Nathan voor een tijdje voor een andere baan naar de Randstad vertrekt, blijft hij een band voelen met het bedrijf: “Mijn broer bleef werken voor Domino’s Pizza en zo bleef ik ook verbonden”, vertelt Nathan. Als hij vorig jaar de kans krijgt om in Wolvega een bestaande vestiging over te nemen, ziet hij zijn kans schoon: “Ik wilde altijd al ondernemer worden en ik word enthousiast van het concept van Domino’s, dus het voelde als een logische keuze om die kans te pakken.” 

Nathan gelooft in de kracht van het concept. Vooral het feit dat het werkproces zo goed in elkaar zit, trekt hem aan: “Alles is zo efficiënt mogelijk ingericht, waardoor de klant kan rekenen op hoge kwaliteit. De standaard ligt hoog. Daarnaast is alles meetbaar. We weten precies hoe lang het duurt om de pizza te maken, hoe lang het in de oven zit en hoe lang de bezorging duurt. Zo weten we precies op welke plekken we het proces nog meer kunnen verbeteren, zodat de klant steeds een betere ervaring heeft.”

Duurzaamheid

“Service & kwaliteit moeten centraal staan”, vindt de jonge ondernemer. “We vinden bijvoorbeeld dat een bestelling zo snel mogelijk moet worden bezorgd bij de klant, zodat de kwaliteit van het product hoog blijft.” In Oosterwolde worden drie verschillende, maar duurzame, manieren ingezet om de bestellingen te bezorgen. 

De elektrische fiets zal gebruikt worden voor bestellingen in Oosterwolde. Deze fietsen gebruiken ze ook al in Wolvega en daar is het een groot succes: “Fietsen zijn stil en minder vervuilend, waardoor ze dus ook geen overlast veroorzaken.” Naast fietsen zet het team van Nathan ook een elektrische scooter in: “Dat is handig voor de ritjes die wat verder zijn. Over een aantal weken, als de vestiging in Oosterwolde goed draait, willen we ook in Appelscha gaan bezorgen. Dan is het fijn om een vervoersmiddel in te zetten die net zo stil en schoon is als de elektrische fiets, maar net even wat sneller.” Naast de scooter heeft Domino’s Pizza Oosterwolde ook de beschikking over een Carver, een elektrisch voertuig dat alle voordelen van een fiets, een scooter en een auto combineert: We zijn één van de eerste vestigingen die met dit nieuwe vervoersmiddel gaat bezorgen! Echt uniek!”

Duurzaamheid is een belangrijk thema, zowel voor Nathan als voor de landelijke organisatie van Domino’s Pizza: “Het doel is om op korte termijn volledig energieneutraal te worden op het gebied van bezorging, maar Domino’s Pizza in Oosterwolde is dat nu al.” Ook wordt er bewust omgegaan met dierenwelzijn: “We zijn aangesloten bij de ‘Better Chicken Commitment’ en de ‘five freedoms van de WHO’ zodat we zeker weten dat de dieren een goed leven hebben gehad.”

Meer dan alleen pizza

Wie denkt dat je bij Domino’s Pizza alleen terecht kan voor een lekkere pizza, heeft het mis! Bij Domino’s vind je veel meer dan dat. Nathan: “Zo hebben we ook heerlijke kipgerechten en koop je bij ons ook ijs en onze befaamde Thick Shakes.” Voor de lunch, Domino’s Pizza is elke dag open vanaf 11:30 uur open, zijn sandwiches in verschillende smaken erg populair. “Uiteraard maken we in Oosterwolde ook de bekende sides. Dit zijn de bijgerechten die erg worden gewaardeerd bij onze klanten, zoals de Cinnastix of de lavacake.”

Een bewuste keuze

Nathan merkt dat mensen steeds bewuster zijn van wat ze eten: “Mensen willen weten hoe voedzaam hun eten is en er zijn steeds meer klanten die bewust gaan voor een vegan of vegetarische optie.” Daarom werkt Domino’s Pizza sinds kort met Nutri-Score, iets dat je waarschijnlijk al vaker hebt gezien in de supermarkt: “Dankzij de Nutri-Score kun je in één oogopslag zien hoe voedzaam jouw keuze is.” Er zijn ook keuzes te vinden voor mensen die glutenvrij of halal eten. Nathan: “We willen onze klanten zo goed mogelijk helpen om zelf een bewuste keuze te kunnen maken die bij hem of haar past.”

“Domino’s Pizza heeft voor elk wat wils!”

Oosterwolde

Oosterwolde is voor Nathan geen onbekend terrein. Zijn moeder is geboren in Nijeholtpade en zij verhuisde op jonge leeftijd al naar Oosterwolde. Zodoende woont er veel familie in het dorp. Bovendien is het handig dat zijn twee vestigingen dicht bij elkaar liggen. Nathan heeft zin om Oosterwolde te leren kennen: “Ik vind het als ondernemer belangrijk om mijn klanten te ontmoeten, maar ook mede-ondernemers. Ik kijk er echt naar uit om te beginnen!”

Spannend is het ook wel, geeft Nathan toe: “Je weet natuurlijk nooit wat er allemaal gaat gebeuren in de eerste weken. We staan daar met een compleet nieuw team, dus we zullen in het begin veel van elkaar moeten leren, maar ik weet zeker dat het goed komt.” De opening van de nieuwe vestiging aan Stationsstraat 8 in Oosterwolde wordt uiteraard feestelijk gevierd: “We staan echt te trappelen om los te gaan vanaf 27 juni.”

Wees welkom

Benieuwd naar Domino’s Pizza? Kom dan vanaf 27 juni eens langs bij Domino’s Pizza Oosterwolde, of bestel online via www.dominos.nl of via ThuisBezorgd. Nathan en zijn collega’s heten u van harte welkom! 

Artist impressions voor Domino's Pizza Oosterwolde
Artist impressions voor Domino's Pizza Oosterwolde
Afbeelding
Overlijdensrisicoverzekering; vaak niet verplicht maar wel verstandig! Column 7 uur geleden
Afbeelding
Column G2 Makelaars: Niets te klagen Column 22 uur geleden
Afbeelding
Decokay en De Vos verf samen onder één dak Bedrijf in beeld 4 dec., 12:00
Afbeelding
sc Heerenveen bindt ook Almere City aan zegekar en boekt derde thuisoverwinning op rij Sport 4 dec., 10:00
Afbeelding
Marchakri spirituele beurs komt naar De Bult omgeving Steenwijk Evenement 3 dec., 15:00
Afbeelding
Column Melissa: Waar mensen werken, worden fouten gemaakt en 'sorry' gezegd Column 3 dec., 12:00
Afbeelding
Zeer grote brand Tyson Foods Oosterwolde 112-Nieuws 3 dec., 11:46
Afbeelding
Grote brand in garagebedrijf Noordwolde 112-Nieuws 2 dec., 18:00