Afbeelding

Winkel Elsloo per april in andere handen

Bedrijf in beeld

ELSLOO - Na bijna dertig jaar gaat Winkel Elsloo over in andere handen. Wij hebben de Winkel al die jaren met veel plezier gerund en zijn nu, vanwege onze leeftijd, toe aan meer vrijheid. Daarom hebben wij onze Winkel per 1 april over gedaan aan Lisa Gorter en Ruben Wijngaard.

We zijn blij met de overname door Lisa en Ruben, jonge ondernemers uit Makkinga. We vinden het fijn dat door deze overname Winkel Elsloo voor het dorp en de regio behouden blijft. 

We zullen de eerste tijd beschikbaar zijn voor de nieuwe eigenaren om hen in te werken en om de overgang soepel te laten verlopen. Later plannen we een afscheidsfeest voor onze leveranciers en klanten, met wie we in de loop van de jaren een goede band hebben opgebouwd. 

Zodra we de datum hebben voor het afscheid ontvangt u een persoonlijke uitnodiging om samen met ons te klinken op wat er was en wat er komt. Sommige relaties bestaan immers al sinds 1977, toen Roelof in een deel van de Coöperatie begon met wat nu de Winkel is. 

Vanaf 1977 was Roelof werkzaam bij de toenmalige Werktuigen Coöperatie De Samenwerking en kreeg de kans om een winkel op te zetten. In al deze jaren zijn er heel wat relaties met klanten en leveranciers opgebouwd. Om die reden geven Roelof en Marja voor hun klanten en leveranciers nog een afscheidsfeestje. Een mooi moment om met elkaar terug te blikken op het ontstaan en de geschiedenis van de winkel. 

Afbeelding
De wereld in boeken: ga op reis vanaf je bank Algemeen 1 uur geleden
Afbeelding
Column Ed van Dijk: Nieuwe expo vormen Column 18 uur geleden
Kunstwerk van Janny Zijlstra.
De kunstzinnige levensreis van Janny Zijlstra-Wijnalda Cultuur 21 uur geleden
Afbeelding
Post-covid klachten aangezien voor ouderdomsklachten Zorg & Welzijn 23 uur geleden
Afbeelding
Friesland brengt opvallend veel schilders voort Cultuur gisteren
Beeld ter illustratie
Gemeente Weststellingwerf krijgt subsidie voor meer betaalbare huur- en koopwoningen Financieel 26 apr, 15:00
Afbeelding
Bijzondere monumenten in de regio Evenement 26 apr, 12:00
Tenzij er nog kou komt, mogen we veel wespen verwachten dit jaar.
Vooruitzicht wespenoverlast voorlopig niet gunstig Natuur 25 apr, 18:00