Afbeelding

Optiek Oosterwolde: Professioneel advies, vakmanschap en persoonlijke service

Gezondheid

OOSTERWOLDE - Aan de Stationsstraat 13-D in Oosterwolde staat een optiekzaak met een lange geschiedenis: Optiek Oosterwolde. Al jaren helpen ze hun klanten met oogmetingen, oogonderzoek en een nieuwe bril of lenzen.  Voor specialistisch advies kun je terecht bij Optiek Oosterwolde. Persoonlijke aandacht staat bij hen hoog in het vaandel en van veel van hun klanten kennen ze dan ook bij naam. RondOm de Stellingwerven belde met mede-eigenaresse Kirsten om te praten over deze bijzondere optiekwinkel. 

De winkel is opgericht in 1977 en sinds 2019 zijn Kirsten en Kim eigenaressen van Optiek Oosterwolde. Het is dus een optiekzaak met een lange geschiedenis. Vroeger stond de optiekzaak bekend als Frans Visser Optiek, in 2019 nemen Kirsten en Kim het bedrijf over: “We zijn beide begonnen als medewerkers en groeiden tot eigenaars.” Kirsten en Kim zijn gediplomeerd opticien en worden ondersteund door een medewerkster.

Bij Optiek Oosterwolde kun je terecht voor een specialistische oogmeting. Daarna krijgen de klanten de mogelijkheid om in de winkel een mooi montuur uit te zoeken die past bij de persoon. Dit is afhankelijk van gezichtsvorm, kleur en draagcomfort. De medewerkers geven ook glasadvies: “Bij zowel enkelvoudige als multifocale brillen zijn er veel verschillende soorten glazen waaruit je kan kiezen, afhankelijk van het kijkprobleem.” De glazen worden besteld en in de winkel geslepen door Kim en Kirsten: “Hierdoor is de service vaak sneller dan op andere plekken.” Optiek Oosterwolde blinkt uit in het persoonlijke contact. Ze kennen hun vaste klanten en weten precies wat ze nodig hebben. Dat maakt een bezoek bij de optiekzaak altijd een fijne en relaxte ervaring. De dames van Optiek Oosterwolde blijven ook in contact met hun klanten via sociale media en houden ze daar op de hoogte van alle nieuwtjes. Een volgtip!

Optiek Oosterwolde

Stationsstraat 13 - D, Oosterwolde
www.optiekoosterwolde.nl
Bel: 0516 514478
E-mail: info@optiekoosterwolde.nl

Afbeelding
De wereld in boeken: ga op reis vanaf je bank Algemeen 2 uur geleden
Afbeelding
Column Ed van Dijk: Nieuwe expo vormen Column 19 uur geleden
Kunstwerk van Janny Zijlstra.
De kunstzinnige levensreis van Janny Zijlstra-Wijnalda Cultuur 22 uur geleden
Afbeelding
Post-covid klachten aangezien voor ouderdomsklachten Zorg & Welzijn gisteren
Afbeelding
Friesland brengt opvallend veel schilders voort Cultuur 27 apr, 08:00
Beeld ter illustratie
Gemeente Weststellingwerf krijgt subsidie voor meer betaalbare huur- en koopwoningen Financieel 26 apr, 15:00
Afbeelding
Bijzondere monumenten in de regio Evenement 26 apr, 12:00
Tenzij er nog kou komt, mogen we veel wespen verwachten dit jaar.
Vooruitzicht wespenoverlast voorlopig niet gunstig Natuur 25 apr, 18:00