Afbeelding
Foto: RondOm Vandaag

Bij Low Price Meubel staat persoonlijk contact voorop

Wonen

STEENWIJK - Een mooie stoel uitzoeken is niet zo ingewikkeld, maar een stoel die perfect zit en volledig aansluit op jouw wensen, kan nog best een uitdaging vormen. Het comfort is misschien wel de belangrijkste eigenschap van het meubilair; daarom besteedt Low Price Meubel in Steenwijk veel zorg en aandacht om de klant op beide fronten gelukkig te maken. “Persoonlijk contact staat hier altijd voorop”, stelt Harry van der Molen. Hij legt uit wat de meubelexpert te bieden heeft.

“Low Price Meubel bestaat al een hele poos”, begint Harry enthousiast. “Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in allerlei meubels. Je kunt bijvoorbeeld denken aan: bankstellen, eethoeken, relaxfauteuils, salontafels, wandkasten en speciale sta-op stoelen.” 

Service en klantvriendelijkheid

Het team van Low Price Meubel staat bekend om zijn uitstekende service en klantvriendelijkheid. Bij het uitzoeken van een geschikte stoel, komt namelijk heel wat zorg en aandacht kijken, stelt Harry. “Je moet vooral heel goed luisteren naar het verhaal van de klant”, legt hij uit. “Tuurlijk is het belangrijk dat een stoel er mooi uitziet, maar het belangrijkste is dat de stoel comfortabel zit en past in jouw levensstijl. Wij willen daar met onze expertise een goede begeleiding in geven.”

Een stoel met zorg

Mensen moeten goed zitten, zeker als het gaat om senioren die kampen met fysieke ongemakken. Voor deze mensen zijn zogenoemde sta-op stoelen een uitkomst. Dit zijn elektrisch aangedreven stoelen die -met behulp van een interne motor- mensen helpt om makkelijker op te staan. Bovendien kan de stoel met een simpele druk op de knop volledig naar wens worden afgesteld. “Dat zijn prachtige ontwikkelingen, maar daarbij is het ook onze verantwoordelijkheid dat de klant een stoel krijgt die bij zijn of haar wensen past. Ook als je het hebt over de stof bijvoorbeeld. Heb je te maken met iemand die zijn urine laat lopen? Dan ga je geen domme stof aansmeren. Heeft iemand vochtproblemen? Dan moet je zorgen dat de benen goed hoog kunnen liggen. Heb je te maken met iemand die dementerend is? Dan moet de stoel niet te ingewikkeld zijn. Zo denk je in allerlei opzichten met klanten mee en help je ze aan een gedegen keuze. Dat zijn hele waardevolle dingen.” 

Een ruime voorraad

Uiteraard zijn de meubels in allerlei verschillende stoffen, vormen en kleuren verkrijgbaar. “Voor zowel de grote- als de kleine portemonnee is altijd een mooie stoel te krijgen. We hebben een ruime voorraad, waardoor we veel stoelen snel kunnen leveren bij de klant. Bovendien hebben we een gratis bezorgservice (binnen een straal van 50 kilometer) wat erg gewaardeerd wordt.” 

Persoonlijk contact

Dat is nog niet alles, want Low Price Meubel blinkt uit als het gaat om service. Je kunt namelijk zelfs een gratis leenstoel (mee)krijgen als er iets met je eigen stoel is gebeurd. “We hebben alle reparaties in eigen beheer, waardoor we stoelen van onze klanten zelf kunnen repareren. In die tussentijd kunnen ze dan een leenstoel bezorgd- of mee krijgen. Hiermee gaan we net een stapje verder. We willen laten zien dat mensen hier niet een nummertje zijn, maar echt een mens. Het persoonlijke aspect is voor ons gewoon heel belangrijk. Geen agressieve verkoopmethodes of opdringerigheid, maar je kunt hier rustig de tijd nemen om even na te denken. En dat alles onder een het genot van een lekker kopje koffie natuurlijk! Dat is waar wij voor staan.” 

Low Price Meubel
Woldmeentherand 11
8332JE Steenwijk

Tel: 06 - 19 91 84 11
www.lowpricemeubel.com

Joost Klein droomde altijd al van het Songfestival.
Het succes van Joost Klein, een jongen uit Britsum Cultuur 1 uur geleden
Afbeelding
In deze Friese gemeente vinden meeste schuurinbraken plaats 112-Nieuws 7 uur geleden
Afbeelding
'Als het minder gaat, blijven we positief' Verenigingen 9 uur geleden
Wethouder Hein Kuiken, Sipke Jan Bousema en Gedeputeerde Sijbe Knol
Europaparty: groot feest in Leeuwarden ter ere van Joost Klein Cultuur gisteren
Moederdag
Dit zijn de beste Moederdag tips Algemeen 8 mei, 15:00
Afbeelding
De belangrijkste verzekeringen voor je bedrijf Algemeen 8 mei, 14:00
Het team van Bats Uitzendbureau.
Bats Uitzendburo: Lokaal, betrokken en persoonlijk Algemeen 8 mei, 10:00
Afbeelding
Vier Moederdag met Monicasa, de nieuwe bloemist in Noordwolde Algemeen 8 mei, 08:00