Afbeelding

Uw nieuwe relaxfauteuils vindt u bij Low Price Meubel Outlet

Wonen

STEENWIJK - Relaxfauteuils zijn momenteel razend populair. Dat is ook niet zo gek, want deze stoelen bieden dankzij hun comfortabele zitting én de mogelijkheid om de stoel (elektrisch) te verstellen een ultiem plekje in huis om tot rust te komen. Ook bij Low Price Meubel Outlet in Steenwijk zijn de relaxfauteuils echte bestsellers. De KN-stoelen zijn nu zelfs verkrijgbaar met 20% korting zolang de voorraad strekt. Op relaxfauteuils van andere merken berekent de woonwinkel aan de Woldmeentherand de gebruikelijke 10% korting. 

Om te voldoen aan de grote vraag naar relaxfauteuils heeft Low Price Meubel Outlet achter in de winkel de afdeling met deze stoelen opnieuw ingericht. Overzichtelijk staan hier nu meer dan honderd verschillende stoelen. Bovendien heeft de winkel ook nog zeker honderd op voorraad, waarbij klanten kunnen kiezen uit verschillende maten en kleuren in leer en stof. Bij Low Price Meubel Outlet staan relaxfauteuils voor elke portemonnee, de prijzen variëren van € 698 tot € 1600. 

Vooral bij oudere klanten zijn de relaxfauteuils erg populair. Dit komt vooral door de elektrische opstaphulp waarmee de stoelen vaak zijn uitgerust. Het rug- en voeteneinde zijn met een afstandsbediening makkelijk te verstellen en sommige stoelen hebben ook een sta-op-functie en/of draaimogelijkheden. De relaxfauteuils die elektronisch verstelbaar zijn worden voorzien van stroom met een stekker of een accu, maar er zijn natuurlijk ook stoelen die manueel bedienbaar zijn. Klanten bij Low Price Meubel Outlet kunnen rekenen op een duidelijke uitleg over alle functies in de winkel. 

Binnen een straal van vijftig kilometer rondom Steenwijk worden de relaxfauteuils gratis bezorgd. Wanneer de stoel bezorgd wordt zal ook de bezorger er nog voor zorgen dat de klant alles weet van zijn of haar nieuwe stoel. 

Naast relaxfauteuils vindt u bij Low Price Meubel Outlet ook banken, eethoeken en kasten, waaronder een mooie collectie meubelen van mangohout. 

Low Price Meubel Outlet vindt u aan de Woldmeentherand 11 in Steenwijk. 

Voor meer informatie en openingstijden, zie: www.lowpricemeubel.com.

Afbeelding
Zo houd je je huisdier koel tijdens de hitte Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Bijeenkomst voor mensen met longkanker en hun familie in Medisch Centrum Leeuwarden Gezondheid 10 aug, 18:00
Afbeelding
Dodo Festival in Bakkeveen is terug en veelzijdiger dan ooit! Evenement 10 aug, 15:00
Afbeelding
Tips voor jouw huisdier in de zomer Algemeen 10 aug, 15:00
Afbeelding
Tweede editie van de Stellingwerfse Voetbalweek groot succes Sport 10 aug, 15:00
Afbeelding
Grote verschillen in ‘laadpaaldichtheid’ Friese gemeenten Duurzaamheid 8 aug, 20:00
Afbeelding
SLOWTriatlon Waterland van Friesland op zaterdag 10 september Evenement 8 aug, 16:00
Afbeelding
Turfvaartdagen 2022 Evenement 4 aug, 15:00