Afbeelding

Uw nieuwe relaxfauteuils vindt u bij Low Price Meubel Outlet

Wonen

STEENWIJK - Relaxfauteuils zijn momenteel razend populair. Dat is ook niet zo gek, want deze stoelen bieden dankzij hun comfortabele zitting én de mogelijkheid om de stoel (elektrisch) te verstellen een ultiem plekje in huis om tot rust te komen. Ook bij Low Price Meubel Outlet in Steenwijk zijn de relaxfauteuils echte bestsellers. De KN-stoelen zijn nu zelfs verkrijgbaar met 20% korting zolang de voorraad strekt. Op relaxfauteuils van andere merken berekent de woonwinkel aan de Woldmeentherand de gebruikelijke 10% korting. 

Om te voldoen aan de grote vraag naar relaxfauteuils heeft Low Price Meubel Outlet achter in de winkel de afdeling met deze stoelen opnieuw ingericht. Overzichtelijk staan hier nu meer dan honderd verschillende stoelen. Bovendien heeft de winkel ook nog zeker honderd op voorraad, waarbij klanten kunnen kiezen uit verschillende maten en kleuren in leer en stof. Bij Low Price Meubel Outlet staan relaxfauteuils voor elke portemonnee, de prijzen variëren van € 698 tot € 1600. 

Vooral bij oudere klanten zijn de relaxfauteuils erg populair. Dit komt vooral door de elektrische opstaphulp waarmee de stoelen vaak zijn uitgerust. Het rug- en voeteneinde zijn met een afstandsbediening makkelijk te verstellen en sommige stoelen hebben ook een sta-op-functie en/of draaimogelijkheden. De relaxfauteuils die elektronisch verstelbaar zijn worden voorzien van stroom met een stekker of een accu, maar er zijn natuurlijk ook stoelen die manueel bedienbaar zijn. Klanten bij Low Price Meubel Outlet kunnen rekenen op een duidelijke uitleg over alle functies in de winkel. 

Binnen een straal van vijftig kilometer rondom Steenwijk worden de relaxfauteuils gratis bezorgd. Wanneer de stoel bezorgd wordt zal ook de bezorger er nog voor zorgen dat de klant alles weet van zijn of haar nieuwe stoel. 

Naast relaxfauteuils vindt u bij Low Price Meubel Outlet ook banken, eethoeken en kasten, waaronder een mooie collectie meubelen van mangohout. 

Low Price Meubel Outlet vindt u aan de Woldmeentherand 11 in Steenwijk. 

Voor meer informatie en openingstijden, zie: www.lowpricemeubel.com.

Afbeelding
Museumnacht in het Kazemattenmuseum Evenement 4 uur geleden
Afbeelding
sc Heerenveen roemloos ten onder in eigen huis tegen Excelsior Sport 9 uur geleden
Afbeelding
RondOm Vandaag komt weer met unieke Amateurvoetbalspecial! Sport 23 sep., 12:00
Afbeelding
“De promotie is een logisch gevolg van positieve ontwikkelingen in de club" Sport 22 sep., 17:04
Afbeelding
15 verenigingen uit Ooststellingwerf vanaf zaterdag op pad met de Grote Clubactie Sport 22 sep., 12:00
Afbeelding
11 verenigingen in Weststellingwerf vanaf zaterdag op pad met Grote Clubactie Sport 21 sep., 12:00
Afbeelding
Zwaargewonde bij bedrijfsongeval Appelscha Politiek 19 sep., 15:30
Afbeelding
Moluks feest Pasar Maluku in Winkelhart Oosterwolde Evenement 19 sep., 08:00