Afbeelding

Uw nieuwe relaxfauteuils vindt u bij Low Price Meubel Outlet

Wonen

STEENWIJK - Relaxfauteuils zijn momenteel razend populair. Dat is ook niet zo gek, want deze stoelen bieden dankzij hun comfortabele zitting én de mogelijkheid om de stoel (elektrisch) te verstellen een ultiem plekje in huis om tot rust te komen. Ook bij Low Price Meubel Outlet in Steenwijk zijn de relaxfauteuils echte bestsellers. De KN-stoelen zijn nu zelfs verkrijgbaar met 20% korting zolang de voorraad strekt. Op relaxfauteuils van andere merken berekent de woonwinkel aan de Woldmeentherand de gebruikelijke 10% korting. 

Om te voldoen aan de grote vraag naar relaxfauteuils heeft Low Price Meubel Outlet achter in de winkel de afdeling met deze stoelen opnieuw ingericht. Overzichtelijk staan hier nu meer dan honderd verschillende stoelen. Bovendien heeft de winkel ook nog zeker honderd op voorraad, waarbij klanten kunnen kiezen uit verschillende maten en kleuren in leer en stof. Bij Low Price Meubel Outlet staan relaxfauteuils voor elke portemonnee, de prijzen variëren van € 698 tot € 1600. 

Vooral bij oudere klanten zijn de relaxfauteuils erg populair. Dit komt vooral door de elektrische opstaphulp waarmee de stoelen vaak zijn uitgerust. Het rug- en voeteneinde zijn met een afstandsbediening makkelijk te verstellen en sommige stoelen hebben ook een sta-op-functie en/of draaimogelijkheden. De relaxfauteuils die elektronisch verstelbaar zijn worden voorzien van stroom met een stekker of een accu, maar er zijn natuurlijk ook stoelen die manueel bedienbaar zijn. Klanten bij Low Price Meubel Outlet kunnen rekenen op een duidelijke uitleg over alle functies in de winkel. 

Binnen een straal van vijftig kilometer rondom Steenwijk worden de relaxfauteuils gratis bezorgd. Wanneer de stoel bezorgd wordt zal ook de bezorger er nog voor zorgen dat de klant alles weet van zijn of haar nieuwe stoel. 

Naast relaxfauteuils vindt u bij Low Price Meubel Outlet ook banken, eethoeken en kasten, waaronder een mooie collectie meubelen van mangohout. 

Low Price Meubel Outlet vindt u aan de Woldmeentherand 11 in Steenwijk. 

Voor meer informatie en openingstijden, zie: www.lowpricemeubel.com.

Afbeelding
Dit is er te doen in Friesland in februari 2023 Recreatie & Ontspanning 5 uur geleden
Afbeelding
Over boksen, MMA proberen en oma's rodekool Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Hulp bij het boeken van de ideale vakantie met een specialist Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Duurzaam opgroeien doe je met speelgoed dat echt iets doet in de ontwikkeling van een kind Algemeen 7 feb, 13:00
Afbeelding
Opnieuw Voucherregeling voor Friese ondernemers Financieel 7 feb, 12:00
Afbeelding
sc Heerenveen verliest voor de derde keer op rij Sport 6 feb, 12:35
Afbeelding
Nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 6 feb, 12:00
Afbeelding
SC Cambuur kan geen vuist maken tegen Ajax Sport 6 feb, 09:30