Afbeelding
Foto: Eigen foto

Extra voordelige meubels vind je bij Low Price Meubelen

Bedrijf in beeld

STEENWIJK - Low Price Meubelen heeft nieuws! De semi-outlet uit Steenwijk heeft een behoorlijk partij nieuwe mangomeubels kunnen opkopen en doet die nu van de hand tegen zeer scherpe prijzen. Het grootste deel van de partij staat al in de showroom, dus neem snel een kijkje! Ook nieuw: sinds kort komen alle bankstellen en fauteuils automatisch met drie jaar verzekerde garantie.

Het is onrustig in meubelland. Lange levertijden en dure meubels zijn momenteel meer regel dan uitzondering. Niet bij Low Price Meubelen in Steenwijk. Deze semi-outlet heeft een ruim assortiment meubelen; van eettafels en stoelen tot bankstellen en tv-meubels. Alles wat de meubelzaak op voorraad heeft is direct leverbaar. Woont u binnen een straal van 50 kilometer rondom Steenwijk, dan leveren ze graag uw nieuwe meubel gratis bij u thuis én nemen ze ook uw oude meubelstuk mee. Zo kunt u gelijk genieten van uw nieuwe meubel.

Maak uw woondroom werkelijkheid

Low Price Meubelen is een unieke outletstore, want naast een uitgebreid assortiment op locatie is het ook mogelijk om een meubel geheel naar eigen wens te bestellen. Uw favoriete kleur of leer in plaats van stof? Geen enkel probleem! De medewerkers van Low Price Meubelen helpen u graag om uw woonwensen uit te laten komen. Bestel je meubels bij Low Price Meubelen in Steenwijk dan moet je wel rekening houden met een langere levertijd. Momenteel duurt het ongeveer 12 weken voor bestelde meubels geleverd kunnen worden, laat de meubelzaak weten. 

Relaxfauteuils

Dankzij de uitstekende service en de vele mogelijkheden is Low Price Meubelen inmiddels een begrip geworden in Steenwijk en omstreken. Steeds meer mensen weten de winkel te vinden, ook omdat het moderne en geliefde meubeltrends kan leveren zonder daar de hoofdprijs voor te vragen. Erg populair zijn de relaxfauteuils in verschillende varianten, zoals de zit-sta modellen en de elektrisch of manueel aanpasbare stoelen. De hoekbank is terug van weggeweest en qua kleuren zijn vooral cognac en groenige kleuren weer helemaal in. Erg populair is ook het zogenaamde ‘pilotenleer’, een stoelbedekking die de voordelen van leer en stof combineert. Makkelijk te onderhouden, duurzaam en comfortabel. Nieuw bij Low Price Meubelen is het feit dat alle bankstellen en fauteuils nu automatisch komen met drie jaar verzekerde garantie. 

Scherpe prijzen

Momenteel is het aanbod in de showroom aan de Woldmeentherand 11 in Steenwijk extra groot. Het bedrijf heeft heel voordelig een behoorlijke partij aan diverse mangomeubels kunnen inkopen. Deze bieden zij nu tegen scherpe prijzen aan. Het gaat om kasten, tv-meubels en salontafels in alle soorten en maten. Rond of vierkant, klassiek of juist modern, van 1.40 tot 2.40 meter lang en met X-, U- op speciale spinpoten, er is voor ieder wat wils. Neem dus snel een kijkje in de showroom. U bent van harte welkom!

Low Price Meubelen

Woldmeentherand 11
8332 JE Steenwijk
www.lowpricemeubel.com

Afbeelding
!
Afbeelding
“Je moet aan kunnen voelen wat de nabestaanden willen” Samenleving 15 uur geleden
Afbeelding
SV Oosterwolde bouwt aan de toekomst: “We willen zo gauw mogelijk van de dure energie af” Sport 18 uur geleden
Afbeelding
Afscheid nemen van een huisdier Educatie 29 sep, 18:00
Afbeelding
Over Geitefok, werken in de zorg en jezelf blijven Algemeen 29 sep, 15:00
Afbeelding
De Goede Heerenveen brengt de bank terug naar Wolvega Financieel 29 sep, 12:00
Afbeelding
Goedkoop (bij)verwarmen en zo besparen op de gasrekening Algemeen 29 sep, 11:08
Afbeelding
Oktober woonmaand bij STORE 6 Wonen in Steenwijk Bedrijf in beeld 29 sep, 10:00
Afbeelding
Techniek voor meiden tijdens TechMISSion Educatie 28 sep, 18:00