Afbeelding
Foto:

Beweegplein: Win een jaar lang sporten!

Sport

OOSTERWOLDE - Lekker zweten, aan je conditie werken, je verbonden voelen! Dit jaar nog kunnen inwoners van de gemeente Ooststellingwerf via het Beweegplein een sportabonnement winnen voor één jaar bij een sportaanbieder naar keuze in de gemeente Ooststellingwerf. Wij willen met deze winactie de inwoners van Ooststellingwerf laten weten wat voor sporten er nou allemaal zijn in de gemeente en daarmee het Beweegplein op de kaart zetten.

Verschillende categorieën

Kinderen van de basisschool kunnen een knutselwerk of tekening van hun favoriete sport(en) maken. De inlevermogelijkheden staan op de website van het Beweegplein.
Jongeren en volwassenen kunnen online via de website van het Beweegplein of via de flyer die op de deurmat valt in week 47 laten weten waarom zij een jaar lang sporten verdienen. Een jaar lang sporten bij een sportaanbieder wordt verloot in één van de volgende categorieën: basisschoolkinderen, jongeren, volwassenen en ouderen.
Begin 2023 zal een jury, bestaande uit afgevaardigden van het Lokaal Sportakkoord, zich buigen over de tekeningen/knutselwerken en de origineelste inzendingen. Kort daarna krijgen de winnaars bericht.

Ontdek een nieuwe sport

Iedereen kan uiterlijk tot 31 december meedoen. Of je nou al jarenlang bij dezelfde sportaanbieder of club komt, of dat het nu tijd is om eens van die bank te komen, echt iedereen kan meedoen. Het Beweegplein wil dat iedereen kan sporten, maar vooral dat mensen ook weten welke mogelijkheden er zijn bij hun in de buurt. Het Beweegplein is er voor iedereen die wilt weten wat voor sporten er allemaal zijn en waar hij of zij die sport kan beoefenen in de gemeente Ooststellingwerf. Kijk voor de actievoorwaarden op www.beweegplein.nl

Afbeelding
Jeugd Sportclub Makkinga blij met nieuwe trainingspakken
Nieuwe trainingspakken voor de jeugd van Sportclub Makkinga Sport 7 uur geleden
Voetbalteam Old Stars doen Walking Football op het veld bij SV Oosterwolde
Aftrap OldStars Walking Football, veilig en gezond Sport 15 apr, 16:00
Afbeelding
In- en uitchecken met de betaalpas nu ook mogelijk in alle buurtbussen van Arriva Algemeen 15 apr, 14:00
Afbeelding
VOGELS VAN HET DRENTS-FRIESE WOLD Natuur 15 apr, 08:58
Foto ter illustratie
Training Energieboswachter gestart - Friese jongeren doen mee! Algemeen 14 apr, 18:00
Afbeelding
Schoolvakantie? Voorlezen en Knutselen bij Bibliotheken Mar en Fean Cultuur 13 apr, 18:00
Afbeelding
Grip en Glans maakt het leven leuker Zorg & Welzijn 13 apr, 09:00
Afbeelding
Aangescherpte maatregelpakketten geven zicht op uitvoering FPLG Algemeen 12 apr, 18:00