Afbeelding

Winkel Elsloo is klaar voor de feestdagen

Bedrijf in beeld

ELSLOO - Het einde van het jaar breekt weer aan en dus is het tijd voor kerst en oud en nieuw. Vanaf eind november kun je bij Winkel Elsloo aan het Noord 11-A in Elsloo terecht voor kerstbomen, -versiering, -verlichting en u kunt zelfs nu al bij hen terecht voor vuurwerk. Daarnaast zijn ze druk bezig met service en onderhoud voor tuin- en park machines. 

Vanaf eind november staat Winkel Elsloo deels in het teken van kerst. Er is ruime keuze tussen vers gestoken Omorika kerstbomen met kluit of de Nordmann kerstbomen in vele maten tot wel 3.5 meter. Dit is een prachtige boom met glanzende, donkergroene naalden. De naalden van de Nordmann prikken niet en daardoor is hij zeer geschikt voor gezinnen met kinderen! Daarnaast blijft de Nordmann erg lang mooi, omdat hij bijna geen last geeft van naalduitval. In de winkel vindt u vele soorten kerstdecoratie, kerstboomstanders en Led kerstverlichting. Om buiten kerstsfeer te creëren zijn er Fairybell Led vlaggenmastbomen, kerstbomen, deurkerstbomen en kransen. Nieuw dit jaar zijn de Pro Extend Led lichtsnoeren. Je komt dus helemaal in de stemming voor de feestdagen bij Winkel Elsloo, op de site winkel-elsloo.nl/kerst zie je vele mogelijkheden. 

Ook  zo’n zin in oud en nieuw? Dan kun je nu al bij Winkel Elsloo terecht voor mooi vuurwerk en Klasse A Carid. Hun speciale website www.winkel-elsloo.nl/vuurwerk is in de lucht en je kunt dus al vuurwerk bestellen. Vroege vuurwerkkopers worden in de voorverkoop beloont met extra gratis vuurwerk en je maakt kans op mooie prijzen, zoals een spectaculaire cakebox. Winkel Elsloo is een officieel Vuurwerkplanet-dealer, waardoor je dus kan rekenen op veilig vuurwerk van topkwaliteit. Denk dan bijvoorbeeld aan de bekende merken Pyrobase, Bestseller, Royal X etc. 

Naast alle drukte van kerst en de jaarwisseling zijn ze bij Winkel Elsloo ook bezig met onderhoudsbeurten aan diverse tuinmachines. Dankzij hun haal- en brengservice maken ze het hun klanten gemakkelijk om hun tuinmachine een nodige onderhoudsbeurt te geven. Dankzij deze winterbeurt is de machine volgend jaar weer helemaal klaar voor gebruik. Heeft u een tuin- of parkmachine die ook wel een onderhoudsbeurtje kan gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact op met Winkel Elsloo. 

Winkel Elsloo
Noord 11-A, Elsloo
www.winkel-elsloo.nl
0561-421296

Afbeelding
Afbeelding
Ekowax Cleaning Products en voetbal Zakelijk 8 minuten geleden
Afbeelding
Kom ook! Zaterdag 7 oktober: Vrijwilligersmarkt in Wolvega Evenement 20 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: In Leeuwarden en Achtkarspelen wonen meeste rokers van Friesland Zorg & Welzijn 22 uur geleden
Afbeelding
Haijma Dé Witgoed Specialist partner in gemeentelijke witgoedwissel subsidie van € 750,- Zakelijk gisteren
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Roger Whittaker en weer met beide benen op de grond Column 29 sep., 18:00
Afbeelding
'Post uit Berlijn', de oorlog door de ogen van een gedeporteerde student Historie 29 sep., 15:00
Afbeelding
Nieuwe #kalfbijkoe boer in Friesland Agrarisch nieuws 29 sep., 12:00
Afbeelding
Vijf tips om voedselverspilling tegen te gaan Algemeen 29 sep., 10:00