Afbeelding

Zaterdag 7 mei is het tijd voor de Bloemenmarkt van Winkel Elsloo

Wonen

ELSLOO - Dit jaar organiseert Winkel Elsloo opnieuw de Bloemenmarkt in hun winkel en op het terrein aan de Noord 11-A in Elsloo. De markt is traditiegetrouw op de zaterdag voor Moederdag. Nog geen moederdagcadeau? Op zaterdag 7 mei vanaf 9.00 uur tot 16.00 uur vind je zeker wat je zoekt bij Winkel Elsloo. 

In 1994 organiseert Winkel Elsloo voor het eerst de Bloemenmarkt als een leuke actie in aanloop van Moederdag. Wat eerst klein begint, groeit langzamerhand steeds groter. Tegenwoordig staat het hele terrein van de winkel in het teken van de Bloemenmarkt. De parkeerterrein staat vol kleurige en geurige bloemen en onder diverse grote tenten worden tuinmaterialen, meubels en bloempotten uitgestald. Ook is er een speciale tent voor de kinderen (basisschoolleeftijd), waar zij kosteloos een moederdagverrassing kunnen knutselen. 

Het assortiment tijdens de Bloemenmarkt van Winkel Elsloo is indrukwekkend. Het hele terrein staat vol met zomerbloeiers. Er is ook stekperkgoed die je zelf kan mixen naar je eigen idee. Daarnaast zijn er natuurlijk ook diverse soorten potten en hangers. De potten en hangers van Festival Colours verdienen het om even uitgelicht te worden. Ze zijn namelijk uitgerust met een waterreservoir van anderhalve liter, waardoor je de bloemen minder vaak van water hoeft te voorzien. Superhandig!

Bij de Bloemenmarkt vindt u dit jaar ook weer alles voor de moestuin, zoals biologische groenteplanten en bio-moestuinpotgrond, maar ook tuinzaden, potgrond en meststoffen.

Na twee jaar kan Winkel Elsloo eindelijk weer hun traditiegetrouwe Bloemenmarkt organiseren zoals u die gewend bent. Het wordt weer ouderwets gezellig. U bent van harte welkom op de Bloemenmarkt van Winkel Elsloo

Winkel Elsloo

Noord 11-A, Elsloo
0561 421 296
www.winkel-elsloo.nl

Beeld ter illustratie
Gemeente Weststellingwerf krijgt subsidie voor meer betaalbare huur- en koopwoningen Financieel 10 uur geleden
Afbeelding
Bijzondere monumenten in de regio Evenement 13 uur geleden
Tenzij er nog kou komt, mogen we veel wespen verwachten dit jaar.
Vooruitzicht wespenoverlast voorlopig niet gunstig Natuur 25 apr, 18:00
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 25 apr, 10:00
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 24 apr, 18:00
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 24 apr, 12:00
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 23 apr, 18:00
Afbeelding
Mobiele Minibos Winkelhart Oosterwolde Educatie 23 apr, 15:00