Afbeelding

Zaterdag 7 mei is het tijd voor de Bloemenmarkt van Winkel Elsloo

Wonen

ELSLOO - Dit jaar organiseert Winkel Elsloo opnieuw de Bloemenmarkt in hun winkel en op het terrein aan de Noord 11-A in Elsloo. De markt is traditiegetrouw op de zaterdag voor Moederdag. Nog geen moederdagcadeau? Op zaterdag 7 mei vanaf 9.00 uur tot 16.00 uur vind je zeker wat je zoekt bij Winkel Elsloo. 

In 1994 organiseert Winkel Elsloo voor het eerst de Bloemenmarkt als een leuke actie in aanloop van Moederdag. Wat eerst klein begint, groeit langzamerhand steeds groter. Tegenwoordig staat het hele terrein van de winkel in het teken van de Bloemenmarkt. De parkeerterrein staat vol kleurige en geurige bloemen en onder diverse grote tenten worden tuinmaterialen, meubels en bloempotten uitgestald. Ook is er een speciale tent voor de kinderen (basisschoolleeftijd), waar zij kosteloos een moederdagverrassing kunnen knutselen. 

Het assortiment tijdens de Bloemenmarkt van Winkel Elsloo is indrukwekkend. Het hele terrein staat vol met zomerbloeiers. Er is ook stekperkgoed die je zelf kan mixen naar je eigen idee. Daarnaast zijn er natuurlijk ook diverse soorten potten en hangers. De potten en hangers van Festival Colours verdienen het om even uitgelicht te worden. Ze zijn namelijk uitgerust met een waterreservoir van anderhalve liter, waardoor je de bloemen minder vaak van water hoeft te voorzien. Superhandig!

Bij de Bloemenmarkt vindt u dit jaar ook weer alles voor de moestuin, zoals biologische groenteplanten en bio-moestuinpotgrond, maar ook tuinzaden, potgrond en meststoffen.

Na twee jaar kan Winkel Elsloo eindelijk weer hun traditiegetrouwe Bloemenmarkt organiseren zoals u die gewend bent. Het wordt weer ouderwets gezellig. U bent van harte welkom op de Bloemenmarkt van Winkel Elsloo

Winkel Elsloo

Noord 11-A, Elsloo
0561 421 296
www.winkel-elsloo.nl

Afbeelding
Kom ook! Zaterdag 7 oktober: Vrijwilligersmarkt in Wolvega Evenement 18 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: In Leeuwarden en Achtkarspelen wonen meeste rokers van Friesland Zorg & Welzijn 20 uur geleden
Afbeelding
Haijma Dé Witgoed Specialist partner in gemeentelijke witgoedwissel subsidie van € 750,- Zakelijk 22 uur geleden
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Roger Whittaker en weer met beide benen op de grond Column 29 sep., 18:00
Afbeelding
'Post uit Berlijn', de oorlog door de ogen van een gedeporteerde student Historie 29 sep., 15:00
Afbeelding
Nieuwe #kalfbijkoe boer in Friesland Agrarisch nieuws 29 sep., 12:00
Afbeelding
Vijf tips om voedselverspilling tegen te gaan Algemeen 29 sep., 10:00
Afbeelding
Dit zijn de populairste spelers van de Eredivisie 2023-2024 Sport 29 sep., 08:00