Het team van Küchen-Dump
Het team van Küchen-Dump Foto: eigen beeld

Küchen-Dump opent winkel in Drachten!

Wonen

DRACHTEN - Tijd voor een nieuwe keuken? Ga dan eens langs bij Küchen-Dump aan de Martin Luther Kingsingel! Küchen-Dump, een aantrekkelijk concept met betaalbare, maar kwalitatieve keukens, heeft sinds kort op de Drachtster meubelboulevard een winkel geopend. RondOm Drachten praat met keukenverkoper Johan van Bruggen en formulemanager Jurgen Adriaansen over het nieuwe concept.

“Het idee van Küchen-Dump is eigenlijk heel simpel en is gebaseerd op de succespijlers van Sani-Dump”, dat tot dezelfde groep behoort. “Namelijk het aanbieden van A-merk producten voor een bodemprijs. Combineer dat met een goede service zonder agressieve verkoopmethodes en je hebt een perfecte combinatie. En uit die filosofie is ook Küchen-Dump ontstaan, waarmee we hoogwaardige keukens van A-kwaliteit aanbieden tegen de scherpste prijzen” aldus Jurgen. “Als onderdeel van de FG-Groep zijn we een grote, landelijke speler met meer dan 130 keuken- en sanitair winkels door heel Nederland.  Hierdoor kunnen we de keukens goedkoop inkopen en daar profiteert de klant weer van.” Drachten is de tweede plek waar een Küchen-Dump wordt geopend, maar binnen een jaar hopen ze in Nederland zeker dertig vestigingen te openen. 

Elke keuken is uniek

De keukens die Küchen-Dump aanbiedt in de showroom in Drachten zijn Duitse keukens van topkwaliteit. Ze worden altijd op maat aangemeten, want elke keuken is uniek, en de ervaren verkoopmedewerkers ontwerpen voor hun klanten duidelijke 3D-tekeningen. Keukenverkoper Johan van Bruggen vertelt over hun werkwijze: “Wanneer iemand de winkel binnenstapt, laten we ze natuurlijk eerst even rustig rondkijken. We hebben een groot assortiment, dus onze klanten krijgen echt even de tijd om te kijken wat zij leuk vinden. Dan gaan we samen aan de tekentafel zitten. Ik luister naar hun wensen en onder het genot van een kopje koffie brengen we hun nieuwe keuken tot leven. Een ontspannen sfeer in de showroom vind ik erg belangrijk om geheel vrijblijvend jullie keuken samen te stellen.” 

Bij Küchen-Dump volgen we de laatste trends. Jurgen: “ Nu zie je bijvoorbeeld dat matzwarte keukens erg populair zijn en de industriële look wordt erg gewaardeerd, maar ook de traditionele houtskleuren blijven geliefd. Daarnaast tonen we de keukens op een unieke manier. In de ruime showroom zijn alle keukens namelijk opgesteld in aparte ruimtes zodat je ook echt de sfeer kunt proeven zoals je droomkeuken er bij jou thuis uit kan komen te zien. 

Naast het ontwerpen en leveren van de meubels, kan je bij Küchen-Dump terecht voor montage. Ze werken met goed-opgeleide en ervaren monteurs die elk jaar worden bijgeschoold om de meest moderne keukens perfect te monteren. Johan: “Dit zijn vakmensen waarmee we al jaren samenwerken. Wij kennen ze en weten dat ze goed werk leveren en zij weten welke eisen we stellen aan de montage.”

Meer informatie

Op 19 en 20 november wordt Küchen-Dump feestelijk geopend met prachtige prijzen, lekker eten en entertainment, maar de winkel is al te bezoeken aan de Martin Luther Kingsingel 32. Kijk vooral ook op de website www.kuechendump.nl voor meer inspiratie en informatie of volg Küchen-Dump op alle sociale media.

Afbeelding
Afbeelding
Onderzoeksjournalist Darshan Boerema checkt hoe ver je kan gaan met een neprijbewijs: “Bizar dat het zo makkelijk gaat" Persoonlijke verhalen 1 uur geleden
Afbeelding
Woning vol rook door schoorsteenbrand Noordwolde Politie 4 uur geleden
Afbeelding
Bjørn Johnsen traint mee met eerste selectie SC Cambuur Sport 23 uur geleden
Afbeelding
sc Heerenveen onderuit in eigen huis tegen Vitesse Sport 30 jan, 11:30
Afbeelding
SC Cambuur verliest van Fortuna Sittard na zure VAR-momenten Sport 30 jan, 09:43
Afbeelding
Arriva rijdt met 'Thialf Express' tijdens Daikin NK Afstanden Heerenveen Sport 28 jan, 12:00
Afbeelding
Jack Werkman voorgedragen als nieuwe burgemeester van Ooststellingwerf Politiek 27 jan, 15:00
Afbeelding
SC Cambuur versterkt zich met Ben Rienstra Sport 27 jan, 13:47