Afbeelding

Oosterwolde krijgt een Domino’s Pizza!

Algemeen

OOSTERWOLDE - Domino’s Pizza Wolvega breidt uit. Eind juni zal zich op de Stationsstraat 8 in Oosterwolde een nieuwe Domino’s Pizza vestigen. 

De nieuwe vestiging in Oosterwolde wordt geopend door ondernemer Nathan Oosterhof, die eerder al een vestiging in Wolvega opende. “We zijn een groeiende onderneming met een grote naam.” Zegt Fennie Oosterhof, vrouw van Nathan en ook werkzaam binnen het bedrijf. “Hij staat zelf in de winkel en houdt goed zicht op de kwaliteit en service, want die staan bij ons hoog in het vaandel.” 

De nieuwe vestiging in Oosterwolde zal er voor zorgen dat pizzaliefhebbers in en rond Oosterwolde ook kunnen rekenen op de snelle bezorging en de afhaalmogelijkheden van Domino’s. 

Altijd vers 

Het deeg dat we voor de bodem gebruiken is 100% puur: het bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en is vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Ook de groenten zijn verser dan vers! Daarnaast zijn er verschillende vegetarische, veganistische en glutenvrije opties opgenomen in ons assortiment. 

Snelle bezorging

De aankomende opening van Domino’s Pizza in Oosterwolde is een logische stap voor Oosterhof. De twee vestigingen zorgen ervoor dat de pizza’s (en andere bijgerechten en Thick Shakes) op tijd kunnen worden bezorgd. “We willen dat je pizza er binnen 30 minuten is, liever sneller natuurlijk. In Wolvega redden we het vaak zelfs wel om binnen 20 minuten de pizza af te kunnen leveren.” 

Oosterwolde

De nieuwe Domino’s in Oosterwolde ligt lekker centraal en heeft een groot parkeerterrein in de buurt. Handig als je de bestelling wilt komen afhalen. “Wij denken dat we een goede toevoeging zijn op de bezorgmogelijkheden in Oosterwolde.”

Solliciteren

Werken bij Domino’s? Dat kan! Domino’s Pizza Oosterwolde en Domino’s Pizza Wolvega zijn allebei op zoek naar nieuwe werknemers. Neem gerust een kijkje op werkenbijdominos.nl voor meer informatie. 

Afbeelding
Reis terug in de tijd op dinsdag 9 augustus Lezersreis 2 uur geleden
Afbeelding
Column Melissa: Wat ik leerde op het korfbalveld Column 20 uur geleden
Afbeelding
Deutz liefhebbers gezocht voor Flaeijelfeest! Evenement 2 jul, 12:00
Afbeelding
Fietsdocent Doortrappen komt bij Scala Gezondheid 2 jul, 08:00
Afbeelding
1,3 miljoen euro beschikbaar voor nieuwe woonruimte door herbestemming Duurzaamheid 1 jul, 20:00
Afbeelding
Vraag vóór 1 september 2022 je huur- of zorgtoeslag over 2021 aan Financieel 1 jul, 12:00
Afbeelding
Open Tuin- en imkerijdag bij De Kleine Salamander Evenement 1 jul, 11:35
Afbeelding
Wie worden de Olympische helden van de Toekomst Sport 30 jun, 18:00