Jessica Colijn van Telefoon Repareren Friesland
Jessica Colijn van Telefoon Repareren Friesland Foto: Tessa Huitema

Telefoon op laptop stuk? Telefoon Repareren Friesland weet wel raad!

Zakelijk

BOLSWARD - Wat apparatuur betreft, zit een ongeluk in een klein hoekje. Dat is extra vervelend omdat we telefoons, laptops en pc’s juist in deze coronatijd niet alleen privé maar ook zakelijk nodig hebben. Een kapot scherm, een niet werkende accu of een langzame computer kunnen we dan niet gebruiken. Gelukkig weet Jessica Colijn van Telefoon Repareren Friesland wel raad met kapotte of slecht werkende apparatuur. Dankzij haar goede, snelle en betrouwbare service kun je zo weer aan het werk.

Een jaar geleden richt Jessica Colijn haar bedrijf Telefoon Repareren Friesland en betrekt haar mooie winkel aan De Marne in Bolsward. Daarvoor werkt ze zeven jaar bij een reparatiebedrijf is Aalsmeer, maar als ze in 2018 naar Friesland verhuist, op zoek naar rust, begint ze haar eigen bedrijf: “Ik heb een opleiding afgerond en heb in Aalsmeer veel ervaring opgedaan, inmiddels kan ik bijna alle dingen die stuk zijn, ook weer maken.”

Colijn kan zowel de meeste merken telefoons repareren, als laptops, Macbooks en de iMac. Dat doet ze in haar eigen winkeltje, meestal terwijl de klant wacht: “De meeste reparaties doe ik binnen anderhalf uur en vaak heb ik alles al in huis.” Heeft Colijn een onderdeel niet, dan kan ze die bestellen bij haar leveranciers: “Dan heb ik ze vaak de volgende dag binnen. U mag uw apparaat bij mij laten liggen of neemt het nog even mee naar huis.”

Telefoon Repareren Friesland is makkelijk te bereiken en u kunt makkelijk voor de deur parkeren. Van dinsdag tot en met vrijdag, van 10.00 uur tot 17.00 uur, is Colijn aanwezig in de winkel, maar ze denkt graag met haar klanten mee: “Als mensen echt niet op een ander moment kunnen langskomen, dan maak ik graag een afspraak op een andere dag, bijvoorbeeld in het weekend.” Ze onderscheidt zich door haar jarenlange ervaring en transparante service: “Als ik denk dat een bepaalde reparatie nog valt binnen de garantie, dan laat ik dat weten, dan kan mijn klant het beter naar de fabrikant sturen.” Uiteraard staat er in de winkel aan De Marne ook altijd een kopje koffie klaar.

Heeft u ook een apparaat die niet meer helemaal goed werkt, niet snel genoeg meer is of waarvan het beeldscherm stuk is, dan kijkt Colijn graag wat ze voor u kan betekenen.

Telefoon Repareren Friesland

De Marne 34 (bedrijfsverzamelgebouw)
8701 PT Bolsward
0515-227034 // 06-16612210
www.telefoonreparerenfriesland.nl

Snel weer aan het werk

!
Afbeelding
Bolsward-Oost wordt duurzaam en klimaatbestendig Algemeen 30 sep, 09:58
Afbeelding
“De dames van Friso Sneek” op bijzondere locatie onthuld Sport 29 sep, 18:00
Afbeelding
Filmhuis Sneek vertoont dinsdag 11 oktober de film Drive my Car Cultuur 29 sep, 16:00
Afbeelding
Goedkoop (bij)verwarmen en zo besparen op de gasrekening Algemeen 29 sep, 11:08
Afbeelding
Friso Sneek speelt om Noord-Oost Nederland Cup Algemeen 28 sep, 12:53
Afbeelding
Koos Nederhoed VAR WK dames volleybal Sport 28 sep, 10:00
Afbeelding
Johannes Postschool in actieve modus tijdens sportochtend Educatie 27 sep, 16:00
Afbeelding
Eredivisie damesvolleybal begint drie weken later Sport 27 sep, 13:30