Afbeelding

Vereniging Ondernemend Sneek en Súdwest-Fryslân verwelkomen bezoekers met open armen

Verhalen uit de buurt

SNEEK - Sneek heeft een nieuw welkomstgebaar voor bezoekers en bewoners van de stad. Vandaag zijn op 5 locaties opvallende welkomstborden geplaatst, een gezamenlijk initiatief van Vereniging Ondernemend Sneek (VOS) en gemeente Súdwest-Fryslân. De borden benadrukken de gastvrijheid en de identiteit van de stad.

De welkomstborden zijn op belangrijke toegangspunten naar de stad geplaatst, waardoor bezoekers direct bij aankomst een warm welkom krijgen. Binnenstadmanager Jan Gerbrand Krol is heel blij met de borden. Hij licht dit namens de VOS toe: “Heel veel steden verwelkomen gasten bij binnenkomst met een mooi bord. Sneek verdient dit als gastvrije en bruisende stad ook. Als mensen de stad binnenkomen, willen we dat ze dat meteen ervaren. Sneek is een prachtige stad waar iedereen welkom is.”


Identiteit van Sneek

De borden zijn ontworpen met het oog op de unieke identiteit van Sneek, met kenmerkende elementen die het karakter van de stad weerspiegelen. Wethouder Gastvrijheidseconomie Michel Rietman benadrukt het belang van deze uitingen: “Sneek heeft altijd bekend gestaan om haar gastvrijheid en openheid. Deze welkomstborden zijn een prachtige aanvulling op onze stad, en ik ben ervan overtuigd dat ze bijdragen aan een nog positievere ervaring voor bezoekers en bewoners.”

Sneek heet iedereen van harte welkom om de nieuwe welkomstborden te komen bekijken en een bezoek te brengen aan de stad. Op een paar minuten lopen vanaf de binnenstad kunnen bezoekers op verschillende parkeerterreinen gratis parkeren. Of het nu gaat om een wandeling langs de historische bezienswaardigheden, een cultureel bezoek of een dagje winkelen, Sneek staat klaar om bezoekers met open armen te ontvangen.

Afbeelding
Prolongatie landskampioenschap Friso Sneek lonkt Sport 3 mei, 15:00
Afbeelding
Friso Sneek deelt ferme tik uit tegen VV Utrecht in afgeladen Sneker Sporthal Sport 29 apr, 09:09
Afbeelding
Stevige dame Floor zoekt een nieuw baasje Verhalen uit de buurt 28 apr, 18:00
Afbeelding
In deze Friese gemeente staan de meeste energiezuinige huizen Duurzaamheid 28 apr, 12:00
Afbeelding
Relaxte sfeer bij Friso Sneek na donderdagtraining Algemeen 27 apr, 11:15
Afbeelding
Friso Bouwgroep en Gebroeders Sikma blijven trotse sponsoren van VC Sneek Algemeen 27 apr, 11:13
Afbeelding
Post-covid klachten aangezien voor ouderdomsklachten Zorg & Welzijn 27 apr, 10:00
Afbeelding
Friesland brengt opvallend veel schilders voort Cultuur 27 apr, 08:00