Afbeelding

Afraw Nation behaalt tweede plaats bij NK van UDO en kwalificeert zich voor EK in Duitsland

Algemeen
Beste redactie,

zou u aandacht willen besteden aan onderstaand persbericht over dat de friese dansgroep Afraw Nation die gekwalificeerd zijn voor het EK in Duitsland .
De foto’s in de bijlage kunnen hiervoor vrij gebruikt worden.

Alvast heel erg bedankt,
Met vriendelijke groet,
Aarnt Eijer

---------------------------------------------------------------------------------------------------------


Afraw Nation behaalt tweede plaats bij NK van UDO en kwalificeert zich voor EK in Duitsland

Sneek, Nederland – Afraw Nation, een prominente dansgroep die deel uitmaakt van Dans- en Theaterschool Eijer Producties, heeft opnieuw indruk gemaakt op het nationale podium door de tweede plaats te veroveren tijdens het Nederlands Kampioenschap van UDO, gehouden afgelopen zondag. Deze prestatie heeft het team een felbegeerde plek op het Europees Kampioenschap in Kalkar, Duitsland op 17 mei verzekerd.

Tijdens de intensieve competitie, waarbij meer dan 200 van de beste dansgroepen van Nederland aanwezig waren, wist Afraw Nation zich te onderscheiden met hun energie en creatieve, technisch hoogstaande Afro-dansuitvoeringen. De jury was bijzonder onder de indruk van de innovatie en samenhang binnen de groep, wat resulteerde in deze prachtige podiumplaats.

Janna Eijer, eigenaar van Eijer Producties, deelt haar trots: “Bij Eijer Producties streven we ernaar iedereen een podium te bieden om zichzelf te ontwikkelen en verder te groeien. Met activiteiten in dans, musical, toneel en freerunning, zijn we actief in Gorredijk en vele andere plaatsen in de zuidoosthoek van Fryslân. Het is geweldig om te zien wat Afraw Nation neerzet; ze zijn een ware inspiratie voor vele andere dansers.”

“Deze prestatie is een bewijs van het harde werk en de toewijding van ons team, ondanks de toevoeging van nieuwe dansers dit seizoen,” zegt Jenny Bhasin, artistiek leider van Afraw Nation. “Elke danser heeft bijgedragen aan dit succes en samen kijken we vol verwachting uit naar het EK in mei.”

Afraw Nation is niet onbekend met succes. De groep heeft in het verleden meerdere nationale titels in de wacht gesleept en heeft zelfs een opmerkelijke verschijning gemaakt op het televisieprogramma Holland’s Got Talent. Met een sterke basis in Afro-dans, blijft het team toegewijd aan het promoten van deze dansvorm in het noorden van Nederland, waarbij ze jong en oud inspireren.

De dansgroep bestaat uit een dynamisch team van dansers, waaronder Bellmary, Cherly, Dilara, Emma, Fabiana, Famiya, Gulia, Julie, Justin, Liselot, Merry, Nadine, Rosalien, Somer, Vero en Yvonne. Samen vormen ze niet alleen een team, maar ook een hechte dansfamilie die culturele expressie en passie voor dans deelt.

Met de blik gericht op het komende Europees Kampioenschap, is Afraw Nation vastbesloten om hun unieke stijl en energie te delen met een nog breder publiek en hun prestaties op internationaal niveau verder te versterken.


---------------------------------------

Over Afraw Nation:
Opgericht in 2016 door Jenny Bhasin, heeft Afraw Nation zich ontpopt als een vooraanstaand Afro-dans wedstrijdteam, gericht op het samenbrengen van dansers van diverse leeftijden en ervaringsniveaus. Het team staat symbool voor eenheid, cultuur en een gepassioneerde gemeenschap.

Over UDO:
UDO (United Dance Organisation), opgericht in 2002, is de grootste internationale streetdance-organisatie wereldwijd en biedt dansers een platform om hun vaardigheden te tonen en zich te meten met de beste dansers ter wereld.


Eijer Producties
Wetterwille 10P
8401 GB Gorredijk
Whatsapp: 06 24 32 99 31 (alleen voor Whatsapp)
info@eijerproducties.nl
www.eijerproducties.nl
Afbeelding
Prolongatie landskampioenschap Friso Sneek lonkt Sport 12 uur geleden
Afbeelding
Friso Sneek deelt ferme tik uit tegen VV Utrecht in afgeladen Sneker Sporthal Sport 29 apr, 09:09
Afbeelding
Stevige dame Floor zoekt een nieuw baasje Verhalen uit de buurt 28 apr, 18:00
Afbeelding
In deze Friese gemeente staan de meeste energiezuinige huizen Duurzaamheid 28 apr, 12:00
Afbeelding
Relaxte sfeer bij Friso Sneek na donderdagtraining Algemeen 27 apr, 11:15
Afbeelding
Friso Bouwgroep en Gebroeders Sikma blijven trotse sponsoren van VC Sneek Algemeen 27 apr, 11:13
Afbeelding
Post-covid klachten aangezien voor ouderdomsklachten Zorg & Welzijn 27 apr, 10:00
Afbeelding
Friesland brengt opvallend veel schilders voort Cultuur 27 apr, 08:00