Koops Techniek
Koops Techniek

J. Koops Techniek; sterk op elke hoogte

Bedrijf in beeld

APPELSCHA - Op zoek naar een betrouwbare hoogwerker of wilt u uw eigen materiaal laten keuren? Dan kunt u terecht bij J. Koops Techniek in Appelscha. Hier kunnen ze zowel particulier als bedrijf verder helpen met alles wat op hoogte gebeuren moet. 

Bij J. Koops Techniek kunt u terecht voor professionele hoogwerkers, ladders en rolsteigers. Ze verhuren aan zowel particulieren als bedrijven en staan voor u klaar voor korte of lange projecten. J. Koops Techniek onderscheidt zich door hun uitgebreide vakkennis en goede service. U kunt uw gehuurde of gekochte materialen tegen een meerprijs laten bezorgen en uiteraard krijgt u altijd een duidelijke uitleg, zodat alle betrokken partijen erop kunnen rekenen dat de materialen op een goede en veilige manier gebruikt worden. Mochten er na de uitleg toch nog onduidelijkheden zijn, dan leggen de jongen en meiden van J. Koops Techniek het graag nog een keer uit. Desgevraagd bouwen ze zelfs een stukje met u mee, zodat u de materialen in actie kan zien. Kijk en leer dus. 

Naast het verhuren van hoogwerkers en dergelijke is J. Koops Techniek ook sterk in het onderhouden en keuren van uw eigen materialen. Aan de hand van de wettelijke normen controleren zij uw hulpmiddelen, repareren ze wanneer dit mogelijk is en geven dat een wetgeldig keurmerk. Zo weet u 100% zeker dat uw materialen veilig zijn en bent u goed verzekerd wanneer u bezig bent met een opdracht. De keuringen voert J. Koops Techniek zowel vanuit de zaak als bij u op het terrein uit. 

Bij J. Koops Techniek zijn ze altijd flexibel en denken ze met u mee. Zo bezorgen ze ook regelmatig in de avond of in het weekend. Wanneer materialen last hebben van een storing staan ze zo snel mogelijk bij u op de stoep om de problemen te verhelpen. Binnenkort lanceren zij ook een webshop waar u online ladders en andere materialen van de beste kwaliteit kan bestellen. Ze helpen u graag verder met deskundig advies over welk materiaal u het beste kunt inzetten om de klus te klaren. 

Ga naar www.koopstechniek.nl voor meer informatie.

Koops Techniek
Beeld ter illustratie
Gemeente Weststellingwerf krijgt subsidie voor meer betaalbare huur- en koopwoningen Financieel 3 uur geleden
Afbeelding
Bijzondere monumenten in de regio Evenement 6 uur geleden
Tenzij er nog kou komt, mogen we veel wespen verwachten dit jaar.
Vooruitzicht wespenoverlast voorlopig niet gunstig Natuur gisteren
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 25 apr, 10:00
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 24 apr, 18:00
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 24 apr, 12:00
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 23 apr, 18:00
Afbeelding
Mobiele Minibos Winkelhart Oosterwolde Educatie 23 apr, 15:00