Afbeelding

Countus: sterk in agrarisch advies op maat

Bedrijf in beeld

Melkveehouders staan continu voor veel uitdagingen en keuzes. Hoe blijft u kritisch op de kostprijs en hoe anticipeert u nu al op een verwachte daling van de melkprijs? De adviseurs en agro-specialisten van Countus kennen de uitdagingen binnen de branche en begrijpen wat u bezighoudt. Ook vanuit het kantoor in Steenwijk is Countus voor u altijd dichtbij en goed bereikbaar. 

Advies- en accountantskantoor Countus is gespecialiseerd in de melkveehouderij, akkerbouw en overige agrarische sectoren. De kernactiviteit van Countus is het adviseren van agrarische ondernemers en het MKB.

Scherp ondernemen
De kracht van Countus is dat we diverse adviesteams hebben met specialisten op fiscaal-, juridisch, bedrijfseconomisch gebied en ook als het over ruimtelijke ordening en milieu gaat. Dit full service-pakket in de breedte én de specialisten met veel kennis en ervaring maakt het dat agrariërs met alle vragen bij ons terecht kunnen en wij ze op maat kunnen helpen. Ondernemers kunnen daardoor doen waar ze goed in zijn: scherp ondernemen zodat hun bedrijf kan groeien’, schetst Erik Middelveldt, ondernemersadviseur bij Countus.

Cijfers én menselijke kant
Als adviseur met bijna 30 jaar ervaring, helpt Middelveldt agrariërs graag vooruit om hun doelen te bereiken. ‘Ik luister naar wat een agrariër belangrijk vindt, wat hem drijft en waar hij naartoe wil. Bedrijfsoverdrachten begeleiden is één van mijn specialiteiten. Daarbij horen het begeleiden van familiegesprekken en het goed kunnen schakelen tussen fiscale en bedrijfskundige zaken zodat er ook na de overname perspectief is.’
Middelveldt  geeft aan niet alleen naar de cijfers van een onderneming te kijken. ‘De menskant is voor mij net zo belangrijk. Wat houdt een ondernemer bezig op persoonlijk vlak en waarom? Door deze koppeling kan ik agrariërs helpen stappen te zetten die bij hen en bij hun bedrijf passen.’

Wilt u een keer kennismaken, sparren over wat u bezighoudt, of wilt u meer weten over een bepaald onderwerp? Wij denken graag met u mee. Neem gerust contact op met Erik Middelveldt om vrijblijvend een afspraak te maken.

Countus Steenwijk  | Oostermeentherand 2c | 8332 JZ  Steenwijk | Telefoon 0521 53 47 00 | www.countus.nl

Afbeelding
Beeld ter illustratie
Gemeente Weststellingwerf krijgt subsidie voor meer betaalbare huur- en koopwoningen Financieel 1 uur geleden
Afbeelding
Bijzondere monumenten in de regio Evenement 4 uur geleden
Tenzij er nog kou komt, mogen we veel wespen verwachten dit jaar.
Vooruitzicht wespenoverlast voorlopig niet gunstig Natuur 22 uur geleden
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 25 apr, 10:00
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 24 apr, 18:00
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 24 apr, 12:00
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 23 apr, 18:00
Afbeelding
Mobiele Minibos Winkelhart Oosterwolde Educatie 23 apr, 15:00