Afbeelding

Diëtistenpraktijk Pranger bestaat 15 jaar

Bedrijf in beeld

Al 15 jaar geeft Carin Pranger in de Stellingwerven voedings- en dieetadviezen op verschillende locaties en op verzoek van de arts ook aan huis. 

In de afgelopen 15 jaar zijn er al zeer veel vragen over voeding en leefstijl voorbij gekomen en dit worden er tegenwoordig eerder meer dan minder. Kiezen voor koolhydraatbeperkt, maaltijdvervangers, regulier dieet- of voedingsadvies? Carin blijft in de begeleiding kijken en luisteren naar de persoon die tegenover haar zit. Elk advies wordt op maat gemaakt met daarbij metingen van de lichaamssamenstelling. 

Geen voedingspatroon is gelijk, iedereen heeft weer andere voedingsgewoonten maar ook te maken met veel verschillende factoren die een rol spelen bij het maken van de juiste keuzes. Denk bijvoorbeeld aan een klein budget of juist een leven met veel etentjes buiten de deur; beperkingen in lichaamsbeweging of heel veel lichamelijke activiteit; allergieën of intoleranties; medische klachten zoals oncologie of darmklachten, een niet altijd ideale thuissituatie; voedingsklachten waarbij drinkvoeding en of sondevoeding nodig is, enzovoorts. 

Gezonder, fitter, lichter, zwaarder of minder gezondheidsklachten, u bepaalt uiteindelijk zelf welke keuze er wordt gemaakt. Wat de reden ook is voor de begeleiding, samen wordt gezocht naar de best mogelijke oplossing, professioneel en volgens de laatste richtlijnen. Carin werkt waar nodig samen met andere disciplines en heeft spreekuur op haar locaties in Wolvega, Appelscha, Oldeberkoop en Oosterwolde. Er is avondspreekuur mogelijk in Wolvega. 

Bel voor meer informatie 06-23535922 of kijk op www.dietistenpraktijkpranger.nl

Beeld ter illustratie
Gemeente Weststellingwerf krijgt subsidie voor meer betaalbare huur- en koopwoningen Financieel 2 uur geleden
Afbeelding
Bijzondere monumenten in de regio Evenement 5 uur geleden
Tenzij er nog kou komt, mogen we veel wespen verwachten dit jaar.
Vooruitzicht wespenoverlast voorlopig niet gunstig Natuur 23 uur geleden
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 25 apr, 10:00
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 24 apr, 18:00
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 24 apr, 12:00
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 23 apr, 18:00
Afbeelding
Mobiele Minibos Winkelhart Oosterwolde Educatie 23 apr, 15:00