zondag 20 september, 2020 16:08
Logo rondomvandaag.nl/Stellingwerven

Vacature: Media Adviseur

Wij zijn op zoek naar een gedreven Media Adviseur voor onze huis-aan-huiskrant RondOm en online kanalen. 

Standplaats Drachten, 32-40 uur

Wat ga je doen?

Als Media Adviseur ben jij de verbindende schakel tussen mensen, bedrijven en instellingen. Je adviseert de klant over het juist inzetten van zowel de offline als online kanalen die RondOm te bieden heeft. Je bent goed in het achterhalen van de werkelijke behoefte van de klant en speelt hierop in met een passend advies. Daarnaast draag je samen met je collega’s bij aan het groeien, vernieuwen en verbeteren van onze organisatie en de tevredenheid van onze klanten. Je neemt je verantwoordelijkheid, toont initiatief en hebt je eigen ideeën. 

Wat vragen wij van jou?

Wij vragen van jou dat je gedreven, enthousiast en bovenal gemotiveerd bent. Je hebt een prima inlevingsvermogen en affiniteit met online en offline media. Je houdt van een dynamische sfeer in een klein en informeel team en bent stressbestendig.

Wat krijg je hiervoor terug?

Wij bieden een goed inwerktraject, leuke collega’s, ruimte om jezelf te ontwikkelen, veel vrijheid in je werkzaamheden en een goed salaris. 

Enthousiast geworden en denk je dat dit de juiste baan voor jou is? Reageer dan op deze vacature door een motivatiebrief en curriculum vitae te sturen naar Mendy IJsinga → mendy@rondomvandaag.nl 

Meer berichten