Cambuur-doelman Sonny Stevens is in de derde periode maar viermaal gepasseerd en heeft het voortreffelijk gedaan.
Cambuur-doelman Sonny Stevens is in de derde periode maar viermaal gepasseerd en heeft het voortreffelijk gedaan. Foto: Cambuur

Sonny Stevens kan dé keeper van derde periode worden

Sport

LEEUWARDEN - Keeper Sonny Stevens kan de beste doelman van de derde periode in de Keuken Kampioen Divisie worden. De Graafschap heeft als club de derde periodetitel gewonnen, maar op individueel niveau kan koploper Cambuur ook nog een graantje meepikken.

De Leeuwarder profvoetbalclub roept daarom graag haar fans en andere volgers op om op Sonny Stevens te stemmen, dat kan de uitslag namelijk beïnvloeden op legale wijze. De club schrijft: “De Derde Periode is jammergenoeg niet in Leeuwarder handen gevallen vrijdagavond, maar één van onze spelers maakt echter nog wel kans op een persoonlijke eretitel.”

Slechts vier doelpunten tegen in de derde periode

“Onze sluitpost Sonny Stevens is namelijk net zoals na afloop van de Eerste en Tweede Periode genomineerd voor de prijs van Beste Keeper van de periode. Driemaal is scheepsrecht dus voor de man die afgelopen periode vijf clean sheets bij elkaar keepte en slechts vier keer moest vissen!”

Als je stemt maak je kans op een Derbystar-wedstrijdbal

“Je kunt Sonny aan deze titel helpen door je stem uit te brengen op de site van de Keuken Kampioen Divisie (dit kan tot uiterlijk komende dinsdag om 18.00 uur). Je maakt dan automatisch kans op een Derbystar wedstrijdbal.”

Je kunt via deze link je stem uitbrengen: https://keukenkampioendivisie.nl/stem-op-de-beste-speler-en-beste-keeper-van-de-3e-periode/.

Afbeelding
Vereniging Ondernemend Sneek en Súdwest-Fryslân verwelkomen bezoekers met open armen Verhalen uit de buurt 16 uur geleden
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 22 uur geleden
Afbeelding
Het complete gids voor het onderhouden van je hottub of jacuzzi Algemeen 24 apr, 09:03
Afbeelding
Afraw Nation behaalt tweede plaats bij NK van UDO en kwalificeert zich voor EK in Duitsland Algemeen 23 apr, 09:01
Afbeelding
Deze zomervakantie niet al te ver van huis? Dit zijn 4 top vakanties dicht in de buurt! Recreatie & Ontspanning 22 apr, 15:20
Afbeelding
Arena Friso Sneek explodeert na golden set in waanzinnig duel Sport 22 apr, 10:27
Afbeelding
VC Sneek massaal in actie voor maand van de voedselbank Sport 22 apr, 09:00
Afbeelding
Friso Sneek zet forse stap richting finale play offs Sport 19 apr, 14:00